KONAČNO ĆE IM SVANUTI Tri znaka horoskopa kojima će život do kraja godine postati "med i mleko"
Foto: Shutterstock

Jarac

Jarčevi umeju da budu surovi i hladni, što su dobre osobine u sferi biznisa. Sistematičan je i pre upuštanja u preduzetničke vode, napraviće detaljan plan. Njihov cilj jeste novac i umeju nemilosrdno da idu ka njemu. Novi poduhvati i investicije biće obeleženi uspehom, a jedini uslov je da iza njih stoji dovoljno promišljanja.

Vodolije

Nadolazeće razdoblje donosi im povoljne prilike, a najsretniji će im biti oktobar i decembar. Ako budu hrabri i odvažni, ali ipak dovoljno staloženi da izbegavaju nepotrebne rizike, uspeh neće izostati. Mnogima se smeši povećanje plate, dok će neki pronaći novi, bolje plaćeni posao. Iako će sjajno zarađivati, treba odoleti porivu da se sve odmah potroši na zabavu i užitke.

Škorpije

Iako su im trenutne novčane prilike nestabilne, to će se uskoro promeniti. Idući meseci donose poboljšanje materijalne situacije, a posebno će im sretan biti mesec novembar, kada će se i sami iznenaditi koliko dobro zarađuju. Osim moguće povišice ili pronalaska dodatnog posla, naglašena je mogućnost manje zarade kroz igre na sreću, dok će neki unovčiti hobi ili talenat.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading