tos
Foto: Promo/autor Oksana Skendžić

Ova prelepa muzejsko-turistička vožnja, koju organizuje Železnice Srbije u saradnji s Turističkom organizacijom Srbije, vodi vas od Beograda do Sremskih Karlovaca.

Putujte kroz vreme u vozu Romantika i otkrijte šarm prošlih epoha. Ova posebna inicijativa predstavlja jedinstvenu saradnju između Železnica Srbije i Turističke organizacije Srbije, koja ima za cilj da promoviše bogato kulturno nasleđe i turističke atrakcije Srbije.

Tokom vožnje vozom Romantika, putnici imaju priliku da uživaju u prelepim pejzažima, dok voz lagano putuje kroz tunele, preko mostova i proplanaka. Ovo putovanje pruža ne samo pogled na prostrane vojvođanske ravnice, već i priliku da se upoznaju s istorijom i kulturom Sremskih Karlovaca. Ovaj grad je dom brojnih atrakcija, uključujući Muzej pčelarstva, likovne galerije, čuvene vinske podrume, prvu srpsku pravoslavnu Bogosloviju i prvu gimnaziju izgrađenu u Srbiji krajem 18. veka.

tos

autor Oksana Skendžić

 

 

Turistička organizacija Srbije podržava vožnju vozom Romantika kao jedinstvenu turističku atrakciju koja promoviše bogatstvo srpske kulture, tradicije i nasleđa. Ovo putovanje je savršena prilika da se posetioci upuste u nezaboravnu avanturu kroz vreme i istraže lepote Srbije na jedinstven način.

Rezervišite svoje mesto na vozu Romantika i doživite nezaboravno putovanje koje će vam probuditi ljubav prema železnici i romantici prošlih vremena. Turistička organizacija Srbije i Železnice Srbije zajedno vam pružaju priliku da se prepustite čarima ovog jedinstvenog putovanja. Ne propustite ovu sjajnu priliku da istražite Srbiju na neobičan i romantičan način!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading