NJIHOVO DRUGO IME JE MOĆ Ova 3 znaka prema kineskom horoskopu rođeni su za lidere
Foto: Shutterstock

Kineski horoskop drugačiji je u odnosu na zapadnu astrologiju i veruje se da je mnogo precizniji. Ima 12 znakova, ali se oni određuju na osnovu godine rođenja. Svake godine jedan znak započinje svoj ciklus i čitava ta godina, prema kineskim astrolozima, obeležena je njegovom simbolikom.

Međutim, postoji verovanje da su tri znaka kineskog horoskopa izuzetno moćna i da se to preliva na sve aspekte života, kao i na ostale znakove tokom njihove godišnje vladavine.

Zmaj

(rođeni: 1904, 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Rođeni u znaku Zmaja predodređeni su za uspeh. Za osobe rođene u ovom znaku veruje se da su ambiciozne, inteligentne i obdarene retkim talentima, samouverene i sposobne da ostvare sve što zamisle. Ne postoje prepreke na putu koje ih mogu sputati i uvek idu napred. Verovanje u snagu i moć ovog znaka je toliko jaka da se mnogi kineski parovi trude da im se dete rodi baš tokom godine koja je u znaku Zmaja kako bi mališanu osigurali uspešan i dobar život.

On se ujedno smatra jednim od najmoćnijih u kineskoj astrologiji. Zmaj je simbol veličine, uspeha, moći, liderstva, velikodušnosti i sreće.

Tigar

(rođeni: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

Znak Tigra u kineskom horoskopu takođe je izuzetno jak znak. Za osobe rođene u vreme vladavine Tigra veruje se da su izuzetno hrabre, odlučne i autoriteti, bez obzira na to čime se u životu bave. Tigrovi imaju urođenu harizmu i šarm, a sposobni su tokom života da steknu veliko bogatstvo i postanu veoma imućni. Onu su neko čija se reč i mudar savet u porodici bespogovorno sluša.

Konj

Izuzetna čvrstina karaktera, liderstvo i moćne veštine koje su sposobni da savladaju, čine ljude rođene u znaku Konja izuzetno poštovanim u društvu i porodici.

Oni su vredni radnici, ponosni, maštoviti i snažni, pa često premaše očekivanja ljudi. Rođeni u znaku Konja poznati su i po svojoj ljubavi i velikodušnosti, pa osvajaju i najtvrđa srca. Ljudi ih poštuju i vole.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading