MISTERIJA PROROČANSTVA DEDA GVOZDENA SA RTNJA Evo šta je rekao o našoj sudbini, da li se ovo već ostvaruje
Foto: Youtube/Printscreen

Deda Gvozden je živeo u Rtnju i bavio se sakupljanjem bilja i pravljenjem lekovitih čajeva. Umro je 2005. godine, a širom regiona bio je poznat kao mudar čovek, kome su ljudi iz daleka dolazili po savet. Za njegovu vidovitost znalo je malo ljudi, koji su zapisivali njegova proročanstva, uz uslov da ta proročanstva budu objavljena deset godina nakon njegove smrti. Ovako je deda Gvozden dao proročanstvo 2001. godine:

„U osamnaestoj godini ovog novog veka biće raspetljano sve što je do tada bilo zapetljano. Rusija će do tada biti jača, ali Švabi i Englezi to neće tolerisati. Naneće veliku štetu svetu ako učine ne zaokružiti Ruse i konačno ih osvojiti, ali to im neće ići jer bog čuva Ruse. Prvo će pucati na ruske zemlje koje su do Rusije.Vidim jednu malu državu i jednu veliku zemlju gde će oni postaviti vatru, ali neće im dozvoliti da uđu u Rusiju. Biće i kriza u svetu moćnici će izgubiti pare, sve što su zaradili u celom životu.

Tada će spaliti ceo muslimanski svet. Oni će ponovo ući u Irak i tamo će umreti velika nacija. Vidim ljude kako umiru svaki dan, ali to neće stati na tome. Kad zaratiš sa nekom morskom zemljom u blizini Turske, Rus će im reći dosta i tu staviti svoju šapu. Ture će pobesneti i pokušati da zarati sa Rusom, a onda će svi napasti Rusa, ali onda neće uspeti. A onda će otići odatle kao ranjene životinje, ali neće stati. Ponovo će zapaliti ruske zemlje, ali više neće ući u Rusiju. Onda će Ture ponovo udariti Rusa. I onda će Rus reći dosta je. Za tri dana uništiće Tursku nekim oružjem koje je dobio od Boga.

I nekakve velike bolesti izbiju po celoj Evropi i Americi, i muslimani će se u isto vreme dići, i smejaće se svojoj bedi, pa neće stići ni da pitaju šta je sa Turskom. Pokušaće da im malo pomognu, ali će im Rus odmah spustiti slušalicu. Vidim neku strašnu bitku na moru, gde će rusko oružje odjednom bljesnuti kao munja i potopiti sve američke brodove. I od muslimana i od tih bolesti će izginuti jedan moćni narod u Evropi, i Evropa više neće biti ono što je nekada bila.

A onda će iz Rusije opet zasijati carska kruna, zasijaće ceo svet!“ 

 A o sudbini Srbije deda Gvozden kaže: „Biće nam loše, da vam kažem. Jako loše. Prvo će nam uzeti Kosovo, pa će se vlade menjati jedna za drugom, ali ništa dobro neće biti. Tada će nam se Bog smejati i dati nam malo vremena. Kad Rus napadne Turčina, i kada Evropa i Amerika počnu da se zabavljaju svojom bedom, onda ćemo i mi vratiti Kosovo, jer je naše. I od tada će ostati naš za ostatak sveta i zauvek!" Meštanin Rtnja kaže da postoje pretpostavke da je deda Gvozden živeo u Rtnju i sakupljao lekovito bilje. Prema njihovim izjavama, i deda se lečio od raka, a preminuo je 2005. godine nakon pada sa traktora. Drugi meštani navode da dede Gvozdena nije bilo, ali su verovali u proročanstvo babe Ilinke.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading