POSTALA INTERNET SENZACIJA Ostavila tezgu sa jagodama i otišla kod zubara, kupci se sami služili, a evo šta je zatekla posle
Foto: Alo.rs

Prodavačica jagoda iz Ivanić Grada postala je internet senzacija nakon što je njen gest postao viralan na društvenim mrežama. Naime, ona je ostavila jagode, kutiju sa novcem, kao i cedulju u kojoj je navela da ljudi sami mogu da vrate sebi kusur. Epilog je da nijednog dinara nije falilo u kasi.

U hrvatskom gradiću Ivanić Grad, odnosno, na putu koji vodi do njega, jedna prodavačica jagoda ostavila je preostalo voće, kao i kutiju sa 15 evra koja je bila namenjena za kusur, uz cedulju na kojoj je navela da mušterije same uzmu jagode, te i da sami sebi mogu da vrate kusur. Epilog je da je svo voće prodato, a da je novac, tačno u cent bio na gomili.

POSTALA INTERNET SENZACIJA Ostavila tezgu sa jagodama i otišla kod zubara, kupci se sami služili, a evo šta je zatekla posle

Foto: Printscreen/instagram

 

"Morala sam da odem nešto da obavim. Novce molim ostavite u kutiji - napisala je uz napomenu da se vraća uskoro te istakla cenu od 2,50 evra. Priču je prenio portal lifebuzz.hr koji se dao u potragu za prodavačicom jagoda koja, kako ističu, očito ima jaku veru u ljude.

Morala kod zubara

Pronašli su gospođu koja ih je zamolila za anonimnost, ali i objasnila zašto se odlučila na ovakav vid trgovine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jelena

23.05.2023 23:53

Eee svaka cast i "odbegloj" prodavacici, a posebno musterijama 😀😀😀