U INAT MAJCI POKLANJA KUĆU Mladić dao objavu o kojoj bruji Srbija, "Nikad neću kroćiti u nju, a imam jedan mali uslov"
Foto: Printscreen/Foto: RINA

Muškarac iz Niša objavio je na društvenim mrežama da poklanja pola porodične kuće koja se nalazi na 40 minuta od Vlasinskog jezera i to isključivo u inat majci!

"Poklanjam polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji sa velikim placem u blizini Vlasotinca. Druga polovina kuće pripada mojoj majci sa kojom sam u lošim odnosima i želim da njoj u inat poklonim kuću! Odmah se piše ugovor o poklonu i upisuje se u katastar na vaše ime. Uslov je da ja ostanem da se vodim na toj adresi, ali nikad tamo neću kročiti. To možemo da potpišemo", napisao je Ceki na društvenim mrežama i ostavio broj telefona da zainteresovani mogu da ga kontaktiraju.

Korisnici su odreda šokirani ponudom, mahom osuđuju postupak sina, a pojedini ne mogu da veruju ni da je oglas realan.

"Odvratniju objavu ne videh", navela je jedna Nada.

"Jel ti mati udovica i kako se drži",  našalio se jedna Ibrahim.

"Da, udovica je, drži se ko ciganska šupa, ali imaš prođu svakako", stigao je neočekivan odgovor od Cekija.

"Ovo je strašno! Da li si ti sagradio deo koji sad tebi pripada", upitala je jedna Milena.

"Naravno, ne deo, nego celu kuću", odgovorio je Ceki.

Pojedini korisnici su naveli da mogu da shvate njegove motive.

"Možda mogu da ga shvatim. Ja sam u sličnoj situaciji, ali sa bratom, 70 odsto je napravljeno od mojih novaca, a on ne želi da podeli, želi sve da prisvoji. Rado bih mu poklonio da nije majku tuko i provocirao", navodi jedan Slaviša.

"Sve razumem. Ništa nije ovo čudno. Želim vam vas mir u duši i da ostvarite to što ste zamislili. U sličnoj sam situacijii. Sve razumem u potpunosti, samo polako, ne ide ništa silom i brzinski", navodi jedan korisnik.

Ceki je neumorno odgovarao na komentare.

"E šta je majka doživela! Da je znala bolje da je udavila g*vno nego odranila od kilo mesa, a sad je jede pod stare dane. Pa gde će vam duša? Mislite na to, Bog bavi, al ne zaboravi", napisala je jedna Vera.

"Ne lupajte gluposti! Garant su vas deca odj*bala pa ste tako ogorčeni. Moja majka nije gradila tu kuću. To smo gradili ja i otac koga je prevarila tako da nemojte da sudite", odgovorio je Ceki.

Mnogi su se međutim javili sa namerom da dobiju kuću na poklon.

"Odlično. Imam li ja kakve šanse da je dobijem? Usput ću pripaziti majku budući da je moja umrla. Bila bih doživotno zahvalna, a vrata bi Vam bila u svako doba otvorena. Ja sam samohrana majka dvoje dece koja eto nema svoga smeštaja", napisala je jedna Ksenija.

Javila se i jedna Milka koja je navela da je samohrana majka dvoje dece koja luta ulicama.

"Zvala sam, ali niste se javili", napisala je Milka.

Javio se i jedan meštanin Lopušnje koji je naglasio da je u pitanju prelepo selo.

"Ima dobar pogled na Vlasotince. Ko god bude tu došao neće se pokajati, naravno, ko voli netaknutu prirodu", navodi Danijel.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading