PROSTO NESTALA U BUTIKU Devojka vezala psa za tuđeg Juga, vlasnik auta poludeo "Ne mogu da krenem 20 minuta"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Reddit.com

Nestvarno kako žene umeju da se snađu, teško da bi neki muškarac bio tako dovitljiv. Naime, fotografija na kojoj se vidi pas vezan za automobil, parkiran ispred jednog lokala izazvala je burnu polemiku na društvenoj mreži Redit.

Naime, čovek je uz fotografiju ostavio i sledeću poruki:

"Devojka je zakačila svog psa za parkiranog Juga i ušla u radnju, lik je poludeodeo jer punih 20 minuta nije mogao da krene dok se ona nije pojavila".

A onda su usledili komentari:

"Ne znaš šta je gore brate moj. Da li nepropisno parkiran Jugić ili devojka koja vezuje živo biće za nečiji auto koji može da ode kad god gazda poželi...", "Ker u fazonu: "Koji blam, tebra", "Nije mogao da ga odveže i zaveže za tu ogradu samo?", samo su neki od komentara, dok je jedan mladić ispričao i svoj slučaj, sličan ovom:

"Jednom je neka baba zavezala svog kera za zadnji branik od kamiona kojim sam vršio dostavu. Nisam gledao kad sam izašo iz radnje, jer koji k... ima da gledam iza, rampa je zatvorena, i krenem. Nakon 200 metara druga radnja, ja stajem, ljudi gledaju iza, a ono cuko jadan sav se uzdiso. Nakon pet minuta eto i babe, hoće da zove muriju, da sam hteo ubit joj psa. Došo komunalac, krepo od smeha", napisao je on.

Nije poznato kako je završen ovaj slučaj, koliko je dugo mladić čekao dotičnu damu da izađe iz prodavnice, i šta je posle bilo, ali iz komentara se videlo, da ovakvo ponašanje vlasnika kućnih ljubimaca, nije usamljeno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading