ŠTA SA OVOM ŽENOM NIJE U REDU Kad je ugledala svekrvu na svojoj svadbi, znala je da će uskoro razvod, "uništila mi je venčanje, ali neće život"
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

TikTok korisnica Dajana podelila je snimak sa svog venčanja, a na njemu je pokazala da zaista postoje svekrve koje na svadbu svog sina dolaze – u venčanici.

Naime, na snimku par stoji pored majke mladoženja, a dok Dajana nosi čipkastu haljinu na tanke bretele, sličnu je i njena nova svekrva - čija se haljina razlikuje od mladenke, venčanica samo u dužini rukava.


"Moja svekrva je došla na naše venčanje u venčanici", napisala je žena uz svoj video i dodala da je "tada trebalo da shvati da će uskoro uslediti razvod..."

"Zašto neke mame postanu opsednute svojim sinovima, kao da žele da budu sa njima?", upitao je jedan korisnik.

I dok su jedni komentarisali slične haljine snahe i svekrve, drugi su primetili kako majka na snimku zaštitnički drži ruku oko sina.

"Je li ga i dojila i na venčanju"? našalila se druga.

"Ona je jedna od onih mama koje žele biti sa svojim sinom. Uvek će biti ljubomorna na tebe", dodala je treća

"Nekada je bela haljina crvena zastava“, zaključio je neko u komentarima. A mnogi su autorki rekli da svekrva ipak nije uspela da je zaseni. Šteta što je čak pokušala“, komentarisali su. „Udajem se za sedam meseci, a ni njegova majka to ne može da podnese“, prokomentarisala je jedna buduća mlada.

@dayanarodriguez16 This is where I should have noticed divorce was coming 🤷🏻‍♀️😂 #redflags #mommasboy #ruinedwedding ♬ original sound - ozu ♚

"Kao da u poslednje vreme svuda viđam ove crvene zastavice upozorenja“, dodala je ona, a prenosi The Sun. I meni je bilo tako, a žalosno je što on nikada nije stao na moju stranu i čuvao mi leđa“, rekla je autorka, koja se, kako sama kaže, vrlo brzo razvela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading