Otvorite oči: Sigurni znaci da vas suprug vara
Foto: Shutterstock

Ukoliko se u poslednje vreme vaš suprug ponaša neobično i sumnjate da se možda viđa sa nekim, trebalo bi da znate da postoje znaci koji vam mogu otkriti njegovo neverstvo.

ON VIŠE VODI RAČUNA O SVOM IZGLEDU NEGO PRE

Da li je najednom vaš suprug počeo da vodi više računa o svom izgledu nego ranije? Ako vam deluje kao da sate provodi u kupatilu ispred ogledala, odlazi sve češće u teretanu i kupuje novu garderobu, to bi moglo biti zbog činjenice što želi da impresionira nekog, a to niste vi. Kada muškarac postane najednom svestan svog izgleda, pri čemu pazi šta jede, pije i šta nosi na sebi, to može biti samo iz razloga što mu je za oko zapala nova ženska osoba.

ON TROŠI NOVAC, A VI NE ZNATE NA ŠTA

Novac je važan faktor kada se neko odlučuje na čin varanja. Budući da se njegov trag može pratiti ako se koriste kartice, moguće je da će vaš suprug mnogo više podizati novac sa bankomata, a da vi nećete znati na šta on odlazi. Razmislite samo: večere u restoranu koštaju, kao i skupi parfemi i hotelske sobe. Ako ste ga suočili sa izvodima sa kartice i on ne ume da vam objasni na šta je novac potrošen, ne postoji drugo objašnjenje od neverstva.

ON KRIJE OD VAS KUDA SE KREĆE

Kao što ne ume da vam objasni na šta je potrošio novac, tako su velike šanse da vaš suprug neće moći uverljivo da vam da objašnjenje od tome gde je bio nakon posla. Takođe, ako ga pozovete dok je van kuće, da li imate osećaj da vas laže kada ga pitate gde se nalazi i sa kim? Ako vaš suprug krije od vas gde je bio i šta je radio u toku dana, velike su šanse da vas vara.

MEĐU VAMA VIŠE NEMA ONE STARE ISKRE

Da li je iskra među vama nestala u spavaćoj sobi? Muškarac koji vara svoju ženu će pokazivati manje interesovanja za to da bude intiman sa njom, budući da će dovoljnu količinu seksa dobijati sa druge strane. Ako je uvek do sad bio on taj koji je inicirao seks, a sada vam “prodaje” priču da je suviše umoran da biste vodili ljubav, velike su šanse da vas vara.

ON SE SVE ČEŠĆE SVAĐA SA VAMA

Činjenica je da osobe koje varaju svoje partnere osećaju izvesnu dozu krivice i da ih ona izjeda. Budući da još uvek nije skupio hrabrost da vam prizna o čemu se radi, velike su šanse da će se sa tim teškim osećanjem vaš suprug nositi kako jedino zna i ume, svađajući se sa vama. Napadaće vas za svaku sitnicu, tražeći zapravo opravdanje za svoje postupke.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading