POZNATA PRODAVNICA U SRBIJI OPET POVLAČI PROIZVODE Obavezno ih vratite
Printscreen

Na sajtu Ministarstva trgovine (NEPRO) stoji da se sa tržišta povlače dva proizvoda koja nose određene rizike po kupce. Oba proizvoda su iz poznate prodavnice Pepco. Jedan je muzička igračka slon i zeka Pepco. Na sajtu NEPRO stoji. "Muzička igračka robne marke Pepco - slon i zeka; model SKU 331533 Proizvod nema svoje pakovanje i prodaje se pojedinačno."

Kao rizik je naveden rizik od gušenja. "Vlaknasti materijal za punjenje igračke je lako dostupan zbog slabosti određenih šavova. Dete ga može staviti u usta i ugušiti se", takođe na sajtu poznate prodavnice je isto to navedeno kao razlog povlačenja.

POZNATA PRODAVNICA U SRBIJI OPET POVLAČI PROIZVODE Obavezno ih vratite

Foto: Printscreen

 

Drugi proizvod je isto igračka u obliku voća. "Plišana igračka voće robne marke Pepco model SKU 329977. Proizvod se prodaje pojedinačno i nema ambalažu. Na sebi ima okretnu oznaku sa informacijama koje ga određuju". Takođe je kao rizik navedeno gušenje.Prodavnica je napisala molbu za potrošače na svom sajtu. "Molimo Vas da kupljeni proizvod vratite u najbližu PEPCO prodavnicu. Troškovi kupovine proizvoda biće Vam refundirani. Fiskalni račun nije potreban."

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading