TAJNI SPORAZUM SA VANZEMALJCIMA? Bivši šef svemirskog programa Izraela šokirao svet, otkrivši gde se nalaze "mali zeleni"
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Prof. Haim Ešed nije ludi teoretičar zavere, on je jedan od najuglednijih i najcenjenijih izraelskih naučnika. Haim Ešed je profesor aeronautike i astronautike, pilot veteran i instruktor letenja.

Član je Američkog instituta za aeronautiku i astronautiku i suosnivač Izraelske svemirske agencije i Instituta za svemirska istraživanja u TECHNION-Izraelskom institutu za tehnologiju. Takođe ima čin brigadnog generala u izraelskoj vojsci.

Uprkos njegovom impresivnom i besprekornom profesionalnom životopisu i akreditivima, tek nakon što je napustio svoje službene dužnosti, oseća se dovoljno slobodnim da kaže istinu o onome što je možda najveća tajna u ljudskoj istoriji; istina o vanzemaljcima.

"NLO-i su tražili da se ne oglašavaju da su ovde, čovečanstvo još nije spremno. Ne žele da imamo masovnu histeriju. Prvo žele da nas učine razumnim i razumevajućim. Čekali su do danas, da čovečanstvo evoluira i dođe do faze u kojoj ćemo razumeti šta su svemir i svemirska putovanja".

On tvrdi da američka vlada nije samo svesna toga već da ima tajne sporazume sa vanzemaljcima i da postoji baza na Marsu sa predstavnicima i "galaktičke federacije" i američke vlade.

"Postoji sporazum između vlade SAD i vanzemaljaca. Sa nama su potpisali ugovor da ovde radimo eksperimente. Oni takođe istražuju i pokušavaju da razumeju celokupno tkivo univerzuma, i žele nas kao pomoćnike. U dubinama Marsa postoji podzemna baza. Tamo imaju svoje predstavnike koji koordiniraju zajedno sa američkim astronautima".

O tome zašto o tome nikada ranije nije rekao nikome, prof. Haim Eshed kaže da je pokušao, ali niko nije hteo da sluša.

"Da sam pre pet godina pričao šta govorim danas, bio bih hospitalizovan. Svuda i svi do dana današnjeg kojima sam pristupio u akademskoj zajednici sa ovim znanjem, govorili su: Momak je poludeo. Danas već govorimo drugačije. Nemam šta da izgubim. Dobio sam diplome i nagrade, poštovan sam na fakultetima u inostranstvu, gde se menja i odnos prema vanzemaljcima i celoj ovoj temi".

Važno je napomenuti da je ranije ove godine Pentagon po prvi put potvrdio da su objavljeni video snimci koje je snimila američka mornarica zaista NLO.


To ne znači da su tvrdili da su to vanzemaljci samo da nisu imali načina da objasne odakle su ti leteći objekti došli i kako su izvodili leteće manevre koji prkose bilo čemu što je čoveku poznato. Mejnstrim političke ličnosti, poput bivšeg demokratskog senatora Harija Rida, takođe su zahtevale da američka vlada objavi sve informacije koje ima i koje krije od javnosti u vezi sa vanzemaljcima.

 


Intervju, na hebrejskom, postao je popularan nakon što je The Jerusalem Post objavio delove na engleskom jeziku.

NLO istražitelj Nik Pope rekao je za NBC Nevs da je zajednica ufologije želela da zna da li je Eshedova tvrdnja primarna ili sekundarna informacija:

"Ili je ovo neka praktična šala ili reklamni trik koji će pomoći u prodaji njegove knjige, možda zbog toga što je nešto izgubljeno u prevodu, ili neko upoznat ruši redove".

Knjiga The Universe Beiond the Horizon: Conversations vith Professor Haim Eshed, koju je napisao autor Hagar Ianai, objavljena u novembru 2020.

U knjizi, Eshed iznosi neuverljive tvrdnje koje uključuju priče o tome kako su vanzemaljci sprečili potencijalne nuklearne katastrofe, uključujući neodređeni nuklearni incident tokom invazija zaliva svinja.

Isak Ben-Izrael, sadašnji predsednik Izraelske svemirske agencije, primetio je za The Times of Israel da, iako je Ešed otac izraelskog svemirskog programa, otišao "predaleko" sa svojim tvrdnjama, i malo je verovatno da će doći do susreta vanzemaljaca i ljudi. On je dodao da je Ešed decenijama zamišljao nekonvencionalne interpretacije nekoherentnih svemirskih signala za koje većina smatra da su prirodnog porekla.

U odgovoru na upite NBC Nevs-a, portparol NASA-e je ponovo potvrdio da "još treba da pronađemo znake vanzemaljskog života".


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading