Fizički kontakt je nekad najmanje bitan: Kako da pokažete partneru da ga volite, bez dodira?
Foto: Shutterstock

Iako je vođenje ljubavi ono u čemu biste oboje najviše uživali, u toku dana je važno graditi emocionalnu intimnost koja čini čuda u održavanju braka. Kada su vaš i suprugog um u bliskom kontaktu, tada dobijate priliku da nađete dušu jedno drugog. A kada ste u stanju da stimulišete i telo i um, uspećete da pobedite i u trci s vremenom, koje često preti da uzdrma temelje braka. Evo nekoliko načina da pokažete suprugu da ga volite bez fizičkog kontakta.

Prijateljstvo je bitno

Ako sa svojim suprugom stvorite snažnu prijateljsku vezu, imaćete jake temelje za izgradnju vašeg bračnog odnosa. Ako ste s njim prijatelj pre svega, bićete u mogućnosti da delite sve što imate. Njegovo prijateljstvo daće vam snagu, stabilnost i sigurnost. Na takav način je dakle potrebno da se postavite prema svom suprugu, da mu jasno stavite do znanja da mu čuvate leđa i ste uvek tu za njega.

Hrana

Nije čudno što često kažu da je hrana najbolji način da se dođe do muškog srca. Muškarci obožavaju da gledaju svoje žene kako im pripremaju obroke, koliko god oni jednostavni bili. Oni vole taj trud koji ulažete pritom. Ako mu s druge strane pripremite nešto što posebno voli, zauvek ćete imati njegovo srce. Potrudite se zato da se povežete s njim putem hrane.

Zajednički hobi

Čak i ako ste u principu dve potpuno različite ličnosti sigurno možete da pronađete makar jednu zajedničku aktivnost ili hobi kojima možete da se bavite. Zaista je važno da sa suprugom delite neku aktivnost koja nije vezana za spavaću sobu. Možda biste mogli na trčanje zajedno ili bi vam prijali časovi slikanja. Možda možete da upišete časove kulinarstva, bavite se jogom ili radite na nekom zajedničkom mini projektu.

Muzika

Ako imate gramofon i stare ploče, to je nešto što ne biste smeli da propustite kao priliku da svom suprugu pokažete koliko vam znači. Nabavite neko dobro vino i slušajte zajedno muziku na gramofonu, koja će vam pomoći da se otvorite jedno drugom. Sve ono što vam možda ne polazi za rukom da kažete svom suprugu dobićete priliku kroz reči starih pesama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading