U NOVU GODINU ULAZIMO SA RETROGRADNIM MERKUROM Astrolog otkrio šta nas čeka i da li će 2023. biti bolja
Foto: privatna arhiva

Retrogradni Merkur počinje 29. decembra i trajaće do 18. januara 2023. godine. Svi znamo da se u ovom periodu javljaju poteškoće, komplikovane situacije i da nam ništa ne ide od ruke. Gostujući u emisiji "150 minuta" na Prvoj, astrolog i numerolog Stefan Dragojlović otkrio je šta možemo da očekujemo i kako da se zaštitimo.

"Danas je jedna osmica na globalu i energija koja spaja ljude i koja će pomiriti članove porodice. Retrogradni Merkur počinje 29. decembra i trajaće do 18. januara 2023. godine. On će doneti nerazjašnjene situacije iz prošlosti, vraća bivše partnere u naše živote. Takođe, danas je Mesec u Vodoliji, a to znači da stižu pokloni i pare, da treba da se družimo i da idemo među ljude, danas dobijamo lepe vesti", rekao je Dragojlović.

Gardijanski kod za ovu nedelju je 2688, otkrio je astrolog, ističući da može da nam pomogne da se sačuvamo od komplikacija.

"Potrebno je da ga napišete i čuvate u čaši do subote. Na dan Nove godine treba da otvorite sve prozore i izbacite čašu napolje. Ovo je dobra energija za čišćenje prostora, s obzirom da imamo četiri planete u znaku Jarca. Savet je da promenimo otirač ispred ulaznih vrata. Vladar je Saturn koji kaže da treba da očistimo situacije i ljude iz života. Sledeća glodina će biti mnogo bolja, veselija, srećnija. Biće puna izobilja i sreće, ljudi će masovno da rade na sebi", rekao je astrolog.

Astrolog je istakao da je period pre početka retrogradnog Merkura gori nego kada ova planeta krene takvim hodom.

"Merkur sada ne mrda i daje zbunjene misli. Ne treba srljati ovih dana i trčati pred rudu. Može da donese pogrešne odluke, jer nam daje pogrešne informacije. Bolje je kad je retrogradan, nego kad je zbunjujući. Jarcem vlada Saturn, a Vodolija simbolizuje budućnost, proricanja, sve što je napredno. To znači da treba da planiramo da kreiramo naš život u narednih godinu dana, imaćemo jaku intuiciju. Jarac je vrlo uzemljen i materijalan, a Vodolija kaže da treba da se foksuiramo na budućnost. Jako je bitno da tražimo od univerzuma da nam se spusti trostruka zaštita, a to su istina, vera i ljubav. To svaki čovek treba da poželi", objasnio je Stefan Dragojlović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading