Imaćete problem: Ove stvari ne treba da pozajmljujete drugima
Foto: Shutterstock

Određeni predmeti mogu preneti energetske vibracije ili osećanja, a takođe mogu privući svađe i nesreće u kuću. Preporučljivo je da vodite računa o pozajmljivanju i poklanjanju ličnih predmeta.

Feng šui majstori smatraju da je pozajmljivanje novčanika i torbe vrlo nepovoljno. Povezuju to sa neočekivanim troškovima. Ukoliko posedujte luksuznu garderobu, nemojte je pozajmljivati.

Većina prijatelja ima naviku da pozajmljuje stvari međusobno, međutim majstori feng šuija smatraju da to nikako ne sme da se radi. Savetuje se da redovno pregledate i sređujete svoju odeću kao i da izbacujete ono što ne nosite i u čemu se ne osećate više lepo.

Izdvojenu odeću ne treba pozajmljivati, već pokloniti dragoj osobi. Onaj ko prima poklon trebao bi da opere odeću, bez obzira na to da li ste je vi već oprali.

Odeću potopiti u hladnu vodu u kojoj je rastopljena šaka soli, zatim držati je u njoj oko pola sata, a onda isprati.

Isto treba da uradite i ako kupujete neku odeću u prodavnicama sa polovnom garderobom.

Ukoliko ne želite da privučete muke na poslu, nikako ne pozajmljujte svoje papuče, doći će do zastoja u poslovnom napredovanju. Ako ne volite da gosti hodaju po kući u cipelama, nabavite nekoliko pari najtanjih papuča, nalik onim hotelskim, koje biste mogli da im ponudite čim stignu.

Poslednji predmet koji ne treba davati prema feng šuiju nikome je sat. Kad ga vratite na svoju ruku, s njim ćete dovući i svu lošu energiju koja možda muči osobu, naročito ako je ona u nekoj lošoj fazi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading