PROGANJAO GA DUH, HTEO DA SE UBIJE Čuveni pevač spava u istom krevetu sa ženom i taštom, često ističe da su "veoma bliski"
Foto: Printscreen/instagram

Čuveni pevač Robi Vilijams jedan je od najuspešnijih pop izvođača svih vremena. Nedavno se našao u fokusu nakon što je otpočeo veliku turneju po Evropi, donoseći svoje najveće hitove.

Turneja nosi ime po najnovijem kompilacijskom albumu “KSKSV”, a mnogi njegovi hitovi našli su se na istom, potpuno osveženi. Put uspeha krenuo je 1995. godine pokrenuvši solo karijeru, a od tada je prodao više od 85 miliona albuma, a iza sebe ima mnoštvo nagrada.

Uprkos tome što mu mnoge zavide na uspehu, njegov život nije bio tako jednostavan, dok je borba sa mentalnim problemima postala njegova svakodnevica. Naime, 2019. godine izneo je šokantno priznanje koje je kao grom izvedra neba odjeknulo u javnosti.

Foto: Printscreen/instagram

 

Pevač je tada otkrio da je tri godine bio zarobljen u kući – zarobljenik sopstvenog uma. Pevač je bolovao od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. Velika i teška borba sa sobom trajala je od 2006. do 2009. godine.

Pevač se godinama borio sa mentalnim problemima

Otkrio je da je tri godine proveo na kaučući čips i gledajući televiziju, dok je u tom periodu, u njegov život ušla je Ajda Fild, njegova supruga, koja je uspela da ga „izvuče iz kuće” i vrati u javnost.

Par se venčao 2010. godine, da bi kasnije dobili troje dece: Teodora Rouz (6), Čarlton Valentajn (4) i Kolet Džozefin (11 meseci). Robi tvrdi da ga je Ajda vratila u život Robi tvrdi da ga je Ajda vratila u život.

"Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prvi tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prvi tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu. Ajda je tada rekla:

“Sigurna sam da je dobar čovek, ali šta on to radi?” Nakon tri meseca sam izašao iz svoje „pećine” i tek tada sam bio spreman da se suočim sa odgovornošću i budem otac”, priznao je jednom prilikom.

Foto: Printscreen/instagram

 

Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog presedanja, a ubedljivo nagore je bilo kada je u svojim dvadesetim osetio ozbiljne halucinacije.

Priznao je da je skoro bio u iskušenju da počini samoubistvo jer je imao osećaj da ga progoni duh. Teške mentalne borbe pevač je vodio dobar deo života, a saznao je i da kuća u kojoj je živeo, izgrađena na nekom groblju. „Da sam ostao u toj kući, ja bih se ubio“, priznao je jednom prilikom.

Robi je tada rekao da se u toj kući vrata stalno sama zaključavala, da je čuo muziku u pojedinim sobama i korake i to kada je bio siguran da nikog osim njega u toj kući nema. Tada je bežao u kola i krio se na zadnjem sedištu. Poznato je da je u tom periodu Robi koristio kokain.

Supruga Ajda, pevaču je bila velika podrška, budući da je nakon njenog pojavljivanja u njegovom životu uspeo da prevaziđe sve zavisnosti od opijata, fobije i strahove od odgovornosti. Inače, pevač je u svet muzike ušao 1990. godine kao član grupe „Take That“, mešutim grupa je napustila 1995. želeći da nastavi solo karijeru, koja mu je donela ogroman uspeh.

Robi vodi srećan porodičan život, a veoma je blizak i sa taštom (žena skroz levo u teget haljini). Pevač je uspeo da prevaziđe mentalne probleme i prepreke, zahvaljujući čemu vodi porodičan život. Robi je takođe privukao veliku pažnju svojom bliskošću sa taštom. Naime, njih dvoje su toliko bliski da ona ponekad spava sa njim i njegovom suprugom u bračnom krevetu. Fotografiju gde su njih troje u krevetu, pevač je podelio i na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading