VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Bika čeka napad neprijateljski nastrojenih kolega, Lavovi prezadovoljni emotivnom sferom, Vodolija prolazi kroz loš period
Foto: privatna arhiva

OVAN

Posao

Pred Ovnovima je komplikovana nedelja. S jedne strane imaju dozu optimizma i podršku porodice, a sa druge strane očekuje ih mnogo problema koje neće uspeti da reše. Ovnovi će biti uporni, iskoristiće svoje znanje, ali to neće biti dovoljno. Problemi su vezani za odnos sa nadređenom osobom, odnosno prisutan je različit način razmišljanja vezan za otklanjanje problema. Dok je nadređena osoba sigurna da mnoge stvari treba promeniti iz korena, dotle Ovnovi smatraju da ne treba menjati način rada. Rezultati rada su minimalni, što je za nadređenu osobu neoboriv argument da su promene neophodne.

Ljubav

Kod Ovnova je tokom ove nedelje aktivirana oblast tajnih veza. Oni ili imaju tajnu simpatiju ili će tokom ove nedelje doći do zanimljivog poznanstva. Ovnovi su emotivni, romantični i potrebna im je ljubav. Druga osoba će probuditi njihove emotivne potrebe. Obe opcije su otvorene: da je Ovan zauzet i razmišlja o drugoj osobi ili da mu se dopada osoba koja je zauzeta. Bez griže savesti prihvataju mogućnost ulaska u ljubavnu tajnu vezu i u njoj će biti emotivno zadovoljni. Tajni partner je nežna osoba puna razumevanja, neko ko ume da ih sasluša, razume i smiri. Zauzeti Ovnovi zbog tajne veze nemaju nameru da prekidaju zvaničan odnos, već puštaju da vide razvoj tajne veze.

Zdravlje

Ove nedelje zdravstvena situacija neće biti povoljna. Ovnovi imaju slab imunitet i bez obzira na to da li imaju neke simptome ili ne, neophodno je da ga poboljšaju. Tokom predstojećeg perioda mogući su problemi sa cirkulacijom i nervima. Biće skloni da se lako uzbuđuju, nerviraju, ispadaju iz takta pa je zbog toga moguć je i skok pritiska. Skloni su nervozi, a ona može biti izazvana poslovnim problemima. Kada Ovnovi ukapiraju da se stvari ne odvijaju onako kako bi želeli, to će izazvati nerviranje. Biće nestrpljivi, što će biti još jedan od uzroka nervoze. Trebalo bi da se više odmaraju, da izbegavaju stres i da prihvate da posao ne može uvek da se razvija kako oni žele.

Savet Ako imate neki neverovatan san o tome šta ili ko želite da postanete, nemojte odustajati prerano.

BIK

Posao

Ovo je nedelja puna izazova. Biće potrebno da budu prilagodljivi, čemu će, srećom, biti skloni. Imaće dobru intuiciju tako da mogu da se oslone na nju. Među kolegama postoje osobe kojima Bikovi nisu dragi i koji koriste svaku priliku da ih napadnu. Početkom nedelje mogu očekivati negativne komentare od neprijateljski nastrojenih kolega. Druga strana će krajem nedelje pokušati da umanji značaj komentara, govoreći da su pogrešno interpretirali. Bik će zvanično preći preko svega, ali će biti svestan s kim ima posla. Očekuje ih razgovor s nadređenom osobom i s te strane će dobiti podršku.

Ljubav

Oblast ljubavi je dinamično prikazana ove nedelje. Problem je to što će Bikovi biti nesigurni, impulsivni, skloni ispadanju iz takta, menjanju planova. Delovaće da ni sami ne znaju šta tačno žele. Njihov partner je prikazan kao emotivna i osetljiva osoba. U ovom periodu neće komentarisati Bikovo ponašanje niti ulaziti u bilo kakvu raspravu, nego će mirno sačekati da Bika prođe ova loša faza. Bikovi neće moći jasno da naprave granicu između poslovne i privatne sfere. Upravo problemi na poslu iniciraće njihovo neraspoloženje, što će emotivni partner prvi da oseti jer će biti na udaru. Do kraja nedelje Bikovi će se poslovno stabilizovati tako da će odnos sa partnerom biti bolji.

Zdravlje

Kada je zdravlje u pitanju, pojedini delovi tela su prikazani kao osetljivi tokom ove nedelje. Na prvom mestu su genitalije, a osetljivi su i grlo i sinusi. Bilo bi dobro da Bikovi posete ginekologa radi kontrole, naročito ako davno nisu bili na pregledu. Početkom nedelje mogući su problemi prolaznog tipa sa bubrezima. U suštini se ne vide neki ozbiljniji problemi, a navedeni potencijalni problemi biće prolaznog karaktera. Slabost je što Bikovi nisu jaki u psihološkom smislu. U slučaju bilo kakvih simptoma imaju potencijal da oštro odreaguju, odnosno da dozvole da ih uhvati panika ili hipohondrija. Za Bikove je najbolje da realno sagledaju eventualni zdravstveni problem.

SAVET Plaćajte račune na vreme i klonite se dugovanja i kredita.

BLIZANCI

Posao

Poslovna situacija je prilično dobra. Blizanci su energični, vredni, samouvereni, ambiciozni, znaju tačno šta su im ciljevi i kako da ih postignu. Ulažu svu energiju u obaveze i to dovodi do uspeha. Početkom nedelje mogući su jedino problemi ako posao ima veze sa inostranim saradnicima ili institucijama zatvorenog tipa. U tom slučaju moguće su promene planova i biće prisutna potreba za prilagođavanjem, što Blizancima nije nikakav problem. Biće u potpunosti zadovoljni rezultatima rada, sem u spomenuta dva slučaja. Blizance očekuje povećan obim posla, pa će biti u prilici da rade više poslova istovremeno.

Ljubav

Oblast ljubavi je pozitivno prikazana u toku ove nedelje. Ukoliko su slobodni, Blizance očekuje iznenadno poznanstvo sa osobom koja ima veze sa inostranstvom ili s poslom van države. Blizanci će bukvalno da osete kako je druga osoba ona koju već dugo čekaju i prihvatiće svoje emocije. Ukoliko već imaju voljenu osobu pokraj sebe, doći će do ljubomore. Razlog će biti komunikacija Blizanaca sa drugim osobama. Srećom, ovo neće prerasti u neki veći i ozbiljan konflikt, nego će biti lako rešen. Blizanci su u ovom periodu dosta osetljivi i imaju naglašene emotivne potrebe. Biće puni razumevanja prema partneru, ali će i njima biti potrebna pažnja i saosećanje voljene osobe.

Zdravlje

Blizanci se osećaju dobro, a dobar je period za fizičku aktivnost. Ona im pomaže da ojačaju organizam. U slučaju da već nisu počeli da se bave neki sportom ili rekreacijom, to će sigurno učiniti tokom ove nedelje. Biće prijatno iznenađeni pozitivnim dejstvom koje ostavlja na njihov organizam. U slučaju da su na nekoj terapiji, ona daje odlične rezultate. Blizancima su nervi osetljivi tako da mogu biti skloni čestim promenama raspoloženja. Može da varira od neraspoloženja, preko preteranog optimizma pa sve do nervoze. U tom smislu je jako bitno da sebi priušte potreban odmor, odnosno da iskoriste blagodeti fizičke aktivnosti. Najviše koristi imaće ako se budu bavili sportom.

SAVET Život je prekratak da biste ga trošili na stvari do kojih vam nije stalo.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Bika čeka napad neprijateljski nastrojenih kolega, Lavovi prezadovoljni emotivnom sferom, Vodolija prolazi kroz loš period

Foto: pexels.com

 

RAK

Posao

U slučaju da su neki Rakovi u potrazi za poslom, očekuje ih razgovor za posao i dobijanje zanimljive ponude. U slučaju da već rade, očekuje ih mnoštvo sastanaka i kraćih korisnih putovanja. Tokom ove nedelje naglasak je na komunikaciji, sastancima, dogovorima, pravljenju novih planova, uspostavljanju nove saradnje. Rakovi ostavljaju pozitivan utisak. Evidentno je da su ozbiljni, odgovorni i da poseduju znanje i iskustvo kada je reč o poslu. Rakovi poseduju i dozu optimizma, tako da će mnogi sastanci uroditi plodom. U slučaju da ih zanima dobijanje kredita ili pozajmice, biće im odobreni.

Ljubav

Rakovima je ljubav jako bitna. Ukoliko su slobodni, očekuje ih novo poznanstvo sa naglašeno nežnom, mirnom i saosećajnom osobom. Ovde se kao potencijalni problem vidi status simpatije: ona može biti ili zauzeta ili postoji druga osoba koja joj se udvara. U svakom slučaju, biće neophodno da Rakovi provere emotivni status novog poznanika. Ukoliko su već u vezi, Rakove emocije su dosta stabilne. Rak ima veća očekivanja od emotivnog odnosa i veruje da on može da preraste u bračnu vezu. Na početku nedelje moguć je manji problem vezan za njihovu ljubomoru. Raku će zasmetati što im voljena osoba nije u potpunosti posvećena i što svoje slobodno vreme više posvećuje prijateljima nego njemu.

Zdravlje

Nema pokazatelja neke veće ugroženosti zdravlja tokom ove nedelje. Ono što je dobro je da su Rakovi u psihološkom smislu snažni, optimistični i uvereni da će im zdravlje ostati nenarušeno. Imaju potrebu da slobodno vreme provode na čistom vazduhu, što im svakako poboljšava imunitet i generalno stanje. Ne može se reći da su zainteresovani za neki sport ili težu fizičku aktivnost, ali uživaju u šetnji i opuštenoj rekreaciji s prijateljima. Te stvari više rade zato što im prijaju, a ne da svesno žele da podignu imunitet. Rakovima može u jednom određenom trenutku pasti na pamet da redukuju ili promene način ishrane, ali su slabe šanse da budu istrajni u sprovođenju ove ideje.

SAVET: Iskustva se pamte, stvari su prolazne.

LAV

Posao

Lavovi su navikli na određeni način rada, koji, međutim, više ne daje željene rezultate. U toku je vreme promena koje Lavovi ne žele da prihvate. Imaće otpor ako promene imaju veze s novim tehnologijama. Oblast suđenja nije najbolje prikazana. U slučaju izlaska na ročište i komunikacije vezane za pravna pitanja, očekuju ih odlaganja i teškoće da mirnim putem reše probleme. Finansije su ograničenog tipa, a dodatni problem predstavlja neočekivani trošak voljene osobe, koji će oni smatrati nepotrebnim. Lavovi će uložiti dodatni trud, energiju i snagu u obaveze, ali uprkos tome neće postići očekivane rezultate.

Ljubav

Oblast ljubavi je odlično prikazana ove nedelje. Ukoliko su slobodni, Lavove očekuje novo poznanstvo s inteligentnom, stabilnom i duhovitom osobom. U slučaju da su zauzeti, Lavovi će maksimalno uživati s partnerom. Lavovi koji su u stabilnoj emotivnoj vezi već neko vreme razmišljaju o ulasku u bračnu luku. U toku je povoljna nedelja za dobijanje ili davanje bračne ponude, koja će sigurno biti prihvaćena. Lavovi su zainteresovani i za dobijanje potomstva, pa će s partnerom razgovarati na tu temu. Iako partner Lava i sam razmišlja na temu braka i dece, ponudu Lava će doživeti kao ogromno iznenađenje. U svakom slučaju, ovo je period kada su Lavovi prezadovoljni emotivnom sferom.

Zdravlje

Zdravlje nije najbolje prikazano jer Lavove muče dobro poznati ili hronični problemi. Oni su vezani za kosti, kožu i zube. Kada su kosti u pitanju, ne samo da su mogući bolovi, nego i prelomi. Sem toga, cirkulacija je slaba i Lavovi su skloni problemima s nestabilnim krvnim pritiskom. Ono na šta treba da obrate pažnju su disajni organi. U slučaju razbolevanja, bolest ima potencijal da traje duži vremenski period. Poželjno je da Lavovi obrate pažnju i na ishranu. Određeni tip hrane, čajevi i slično definitivno imaju potencijal da očuvaju i poboljšaju njihovo zdravlje i imunitet. Za Lavove je bitno da se ne kreću puno, da se ne zamaraju i da se odmore u psihofizičkom smislu.

Savet: Cenite male stvari i trenutke. Pozovite svoju mamu ili nekoga koga niste dugo čuli.

DEVICA

Posao

Pred Devicama je komplikovana nedelja. Neosporno je da će morati da se suoče s problemima, ali u određenim oblastima ih očekuje uspeh. Teškoće su vezane za komunikaciju s kolegama. Doći će do razmimoilaženja i obe strane će biti tvrdoglave i misliće da su upravo njihove ideje najbolje. Usled nedostatka tolerancije neće doći do uspostavljanja dogovora, a neslaganje će dovesti do smanjenja međusobne komunikacije. Za razliku od saradnje s kolegama, saradnja s inostranim saradnicima je zadovoljavajuća i jako uspešna. Zahvaljujući njoj, očekuje ih kontakt s medijima. Device očekuje priliv novca.

Ljubav

Pripadnici ovog horoskopskog znaka nisu preterano raspoloženi za traženje novog partnera, niti su u mogućnosti da se posvete postojećoj emotivnoj vezi. Problem im prave teškoće na poslu. Device su fokusirane na navedene probleme, pa nemaju energiju, želju i volju da se posvete emotivnoj sferi. Situacija je drugačija jedino kod Devica u braku. Partner je obavešten o tome kakva je situacija kod Device na poslu i pruža joj podršku i daje razumevanje. Devicama u braku je jako važno to što mogu partneru otvoreno da pričaju o problemima s kojima se suočavaju. Partner ima apsolutno poverenje u Devicu i veruje da će uspeti da prevaziđe teškoće. Devici puno znači poverenje partnera.

Zdravlje

Zdravstvena situacija će ove nedelje biti problematična. Device očekuju standardni problemi vezani za lošu cirkulaciju, kosti i krvni pritisak. Može doći do preloma, i to sasvim slučajno, prilikom hoda, jer su kosti krte. Disajni organi su osetljivi, tako da Device treba da se paze naročito hladnih napitaka. U slučaju da su već bolesne, pred Devicama je odlična nedelja za oporavak. U cilju poboljšanja zdravlja preporučljiva je lakša fizička aktivnost poput plivanja, odlaska na masažu i slično. Devicama je nervni sistem preosetljiv, tako da im je i raspoloženje sklono variranju, od toga da mogu biti depresivne do toga da su sklone nerviranju. Potrebni su im relaksacija i odmor.

Savet: Ljubomora uništava vezu. Verujte jedno drugom.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Bika čeka napad neprijateljski nastrojenih kolega, Lavovi prezadovoljni emotivnom sferom, Vodolija prolazi kroz loš period

Foto: Pixabay

 

VAGA

Posao

Pred Vagama je solidna nedelja jer će uživati u poslu. Jako su kreativne i žele da kroz posao pomažu drugima. Finansijska situacija je stabilna tako da su Vage zadovoljne poslovnom kompenzacijom. Ono što je prikazano kao problematično je oblast suđenja bilo da se bave pravom ili da vode neki sudski proces. Vage su prilično emotivne i kako se situacija u ovoj oblasti neće najbolje odvijati, Vage će to emotivno primiti i osećaće se loše. Vage su zainteresovane za saradnju s prijateljem. Doći će do razmatranja početka saradnje s bliskom osobom, čime će obe strane biti oduševljene.

Ljubav

Oblast ljubavi je specifično prikazana ove nedelje. Pred slobodnim pripadnicima znaka je novo, iznenadno poznanstvo koje ima potencijal da preraste u emotivno jaku vezu. Vagi su emocije proradile i ima osećaj kao da drugu osobu dugo poznaje i da joj druga osoba u svemu odgovara. Ono što predstavlja izazov u ovoj priči je reakcija porodice na Vaginu simpatiju. Porodica ima sasvim drugačije viđenje dešavanja: ona je protiv Vaginog iznenadnog ulaska u vezu s potpuno nepoznatom osobom. Vagu vode osećanja, a porodicu razum. Nije im dovoljno to što Vaga oseća da je druga osoba prava za nju. Vaginoj simpatiji će proraditi emocije, ali neće videti da je njena porodica protiv te veze.

Zdravlje

Početkom nedelje su mogući određeni manji problemi. Oni su vezani za genitalije, grlo, bubrege i glavu, ali su srećom prolaznog tipa. Ono što je dobro je da je u toku povoljan period za upotrebu lekova, odnosno da će oni sigurno dovesti do poboljšanja zdravlja. Sem toga, u toku je povoljan period za regeneraciju organizma. Vage koje su donedavno bile bolesne ili koje su trenutno na terapiji mogu očekivati znatno poboljšanje zdravstvenog stanja. U slučaju pojave bilo kakvih simptoma, problemi nastali u ovom periodu neće drugo trajati. Za Vage je jako bitno da se odmaraju i da budu opuštene. Mogu se odlučiti za neko alternativno lečenje poput bioenergije.

Savet

Kad mislite da je toliko loše da ne može gore, pokušajte da se smejete.

ŠKORPIJA

Posao

Očekujte izazove, posebno ako se bavite pravom ili sudskim procesima. Pokušaćete da se prilagodite, ponudite neko kompromisno rešenje, ali ono neće biti prihvaćeno. Škorpije će generalno biti prilično vredne, pragmatične, organizovane, ambiciozne i uspešne početkom nedelje. Tokom nedelje pojaviće se nove obaveze tako da će Škorpije biti prinuđene da rade više poslova istovremeno. Kako će biti prilagodljive i snalažljive, u potpunosti će uspeti u tome. Škorpijama odgovara da samostalno donose odluke i da rade za sebe, a ne za drugog. Neslaganje s nadređenom osobom krajem nedelje.

Ljubav

Kod Škorpija će u narednom periodu biti aktivirana oblast tajnih emotivnih veza. To znači da će zauzeta osoba pokazati interesovanje za pripadnike ovog znaka koji su veliki emotivci. Njima su emocije proradile i status simpatije ih neće demoralisati. Škorpije će otvorenog srca ući u tajnu emotivnu vezu. Drugoj strani su emocije takođe proradile, tako da će emotivna veza biti zasnovana na dubokim i intenzivnim emocijama bez obzira na to što je tajna. Postoji mogućnost da veza ne ostane skrivena, odnosno da će se obelodaniti. Za Škorpiju je mnogo bolje da bude maksimalno oprezna i da ovu vezu neko vreme drži u tajnosti, odnosno sve do trenutka dok se emotivni odnos ne definiše.

Zdravlje

Generalno su mogući problemi vezani za genitalije, bubrege, sinuse ili grlo, ali srećom, problemi su prolaznog tipa. U suštini, Škorpije imaju jak imunitet zbog čega ih potencijalni problemi neće oboriti i mogu ih čak prevazići a da sve vreme budu na nogama. Sem toga, Škorpije imaju dobru kondiciju i fizički su spremne. Fizička aktivnost im pomaže da ojačaju organizam i da se oslobode stresa. Jako je dobro za Škorpije da budu redovno fizičke aktivne. Ono što je dobro je da su u psihološkom smislu snažne, a to znači da će imati pozitivan stav i verovati da će brzo ozdraviti u slučaju bolesti. Moguć je povišeni krvni pritisak, pa bi trebalo da ga provere.

Savet Jedite i vežbajte kao da ste dijabetičar, pa tako nikada nećete postati dijabetičar.

STRELAC

Posao

Pred Strelčevima je povoljna nedelja. Biće vredni i uspešni. Zanimljivo je da Strelčevi uživaju u obavezama, a očekuje ih neki tajni flert na poslu. Početkom nedelje imaće malo više obaveza i izazova koje će uspešno rešiti. Odlična je nedelja za uspostavljanje i razvijanje kontakata i saradnje s inostranim saradnicima, ali je potrebna doza opreza i strpljenja. Druga strana neće biti u potpunosti otvorena, može imati neke skrivene ciljeve, ali uprkos tome, zajednička saradnja je moguća. Strelčevi su više nego spremni da se prilagode, jer saradnju sa strancima vide kao značajan podatak u svom CV-ju.

Ljubav

Pred Strelčevima je zanimljiva emotivna nedelja. Ukoliko su slobodni, očekuje ih sigurna promena statusa. Strelčevima se dopada osoba koja je zauzeta. Kako su se kod njih probudile ljubav, emocije i strast, biće im najbitnije da njih zadovolje, pa ne razmišljaju o statusu druge osobe. Tajni partner je prikazan kao emotivna i nežna osoba, ali sklona tajnim vezama. U pitanju je osoba koja nije mnogo otvorena i koja mnoge stvari o sebi ne otkriva. Kod pripadnika znaka koji su zauzeti biće prisutna doza nesigurnosti i ljubomore koju neće uspeti da sakriju. Strelčevi su pričljivi, duhoviti, prilagodljivi, ali će usled emocija izmeniti svoje uobičajeno ponašanje.

Zdravlje

Ove nedelje zdravlje će biti promenljivo. Ono na šta treba da obrate pažnju je slab imunitet. Bez obzira na to da li su simptomi bilo kakve bolesti prisutni ili ne, Strelčevi treba da pod hitno poboljšaju svoj imunitet. Nervi su dosta osetljivi i raspoloženje je promenljivo, to jest osciliraće od neraspoloženja i depresije do nervoze. Mogući su problemi s pritiskom koji će takođe biti nestabilan. Sem toga, cirkulacija nije najbolja. Za Strelčeve je jako bitno da nađu psihički mir jer je to ključ za poboljšanje zdravstvenog stanja. Jedan od izlaza iz ove situacije je i fizička aktivnost koja će im pomoći da se oslobode stresa i poboljšaju stanje organizma.

Savet Tražite savet nekoga kome verujete, ali na kraju sami odlučite.

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Bika čeka napad neprijateljski nastrojenih kolega, Lavovi prezadovoljni emotivnom sferom, Vodolija prolazi kroz loš period

Foto: privatna arhiva

 

JARAC

Posao

Pred Jarčevima je teška nedelja puna problema i izazova koji su vezani za oblast komunikacije. Bilo kakvi sastanci i dogovori će otežano da se odvijaju. Nalaženje zajedničkog jezika sa potencijalnim, kao i stalnim saradnicima, deluje kao nemoguća misija. Problem je u obostranoj tvrdoglavosti i nedostatku želje za kompromisom. Mnogi sastanci i dogovori mogu biti odloženi, otkazani ili bez vidljivih rezultata. Jarčeve muče i finansijski problemi. Evidentno je da novca nema i da su zbog toga dosta zabrinuti. Jarčevima je novac motivacioni faktor. Ako razmišljaju o novom poslu, slabe su šanse da ga nađu.

Ljubav

U ovom periodu su jako slabe šanse pronaći nekog slobodnog Jarca u ovom periodu: oni su ili u emotivnoj vezi ili u fazi upoznavanja nove osobe i ulaska u ljubavnu vezu. Ono što je prikazano kao potencijalni problem je što Jarčevi imaju više simpatija. Bilo da su slobodni ili ne, komuniciraju sa više osoba i ispituju teren za ulazak u vezu. U narednom periodu naglašena je mogućnost ulaska u paralelne, odnosno tajne veze. Jarčevi nisu ljubitelji paralelnih veza i ovakvo ponašanje nije tipično za njih. Stvar je u tome što u ovom momentu ne mogu da se odluče koja osoba im više prija i odgovara, pa donose zaključak da je najbolje dati šansu i jednoj i drugoj osobi.

Zdravlje

Oblast zdravlja nije najbolje prikazana. Imunitet Jarčeva je u padu i ono što pod hitno treba da urade, čak i ako se osećaju zdravo i sveže, jeste da ga podignu. Jarčeve očekuju standardni, odnosno hronični problemi koji su vezani za kosti, pa ih čekaju ili bolovi ili postoji mogućnost lakše povrede. Poželjan je odlazak kod stomatologa. Cirkulacija je slaba, a pritisak je nestabilan. Jarčevi mogu očekivati i probleme sa kožom nastale na nervnoj bazi. Jako je bitno da Jarčevi svesno izbegavaju bilo kakve stresne situacije i da se dobro odmore. Situacija loše utiče na psihofizičko stanje Jarčeva. Bilo bi dobro da naprave distancu i ne dozvole da posao negativno utiče na zdravlje.

Savet: Najvažnija osoba u vašem životu je ona koja je odlučila da provede svoj život s vama.

VODOLIJA

Posao

Pred Vodolijama je šarenolika nedelja. Na početku nedelje biće raspoložene za dogovore i planiranje. Sredinom nedelje počinju da sumnjaju u sve što su uradili. Krajem nedelje opet ih hvata optimizam i vera da će njihovi planovi da se realizuju i dovedu do uspeha. Glavni problem je nestabilnost Vodolije, tako da viđenje situacije zavisi od toga kako se osećaju. Ono što je dobro je da Vodolije imaju razumevanje i podršku od strane nadređene osobe, mada ona ima i određena očekivanja. Vodolije su nesigurne uprkos znanju i iskustvu i imaju otpor prema prihvatanju novih načina rada i tehnologija.

Ljubav

Kod slobodnih pripadnika ovog znaka nema novih emotivnih dešavanja. Vodolije koje su u vezi očekuju lakši problemi. Vodolije se i u ovoj oblasti osećaju nesigurno. Komunikacija sa voljenom osobom je neadekvatna i uključuje svađe, inaćenje, periode ćutanja i slično. Vodolije se ne trude da poboljšaju emotivnu vezu, kao ni druga strana. U suštini su odustali od nje, tako da je ova nedelja povoljna i za konačan raskid. Vodolije će morati da sačekaju neko drugo vreme povoljno za ljubavna dešavanja. Emotivna sfera je najbolje prikazana kod Vodolija u braku. Bračni partner je pun razumevanja i podržava je. Shvata da Vodolija prolazi kroz loš period i želi da joj pomogne.

Zdravlje

Vodolije imaju dosta slab imunitet i njihov prioritet treba da bude podizanje istog. Sem toga, skloni su hroničnim problemima vezanim za kosti, promenljiv pritisak i lošu cirkulaciju. Što se tiče kostiju, mogući su bolovi, ali i prelomi, naprsnuća i slično. Vodolijama su nervi ugroženi i zbog toga su skloni čestim promenama raspoloženja. Ono će da varira, pa u pojedinim momentima Vodolije mogu biti pune optimizma i sreće, a u nekim drugim neraspoložene, depresivne i nervozne. Za zdravlje Vodolija je jako bitno da izbegavaju bilo kakvu mogućnost stresnih situacija i da se odmaraju. Takođe, prijalo bi im i da se malo distanciraju od okoline i odmore se od uobičajenih obaveza.

Savet: Pravi prijatelj će dotrčati i ako ga nazovete u dva ujutro. Svi ostali ljudi su samo poznanici.

RIBE

Posao

Ribe će uživati u poslu i biti uspešne. Intuicija im je naglašena, tako da mogu da se oslone na nju prilikom donošenja odluka. U slučaju da ih zanima novi posao, odlična je nedelja za dobijanje nove ponude. Ako posao ima veze sa inostranstvom ili institucijama zatvorenog tipa, očekuje ih početak dugogodišnje saradnje. Ribe su dosta kreativne. U slučaju da posao ima veze sa umetnošću i uopšte s bilo kakvim oblikom kreativnosti, biće fokusirane na izražavanje kreativnog potencijala. Ribe mogu početi i da razmišljaju na temu započinjanja privatnog biznisa, ali će ih nesigurnost sprečiti da ideju realizuju.

Ljubav

Početak nedelje je prikazan kao povoljan period za ljubav. Ako su slobodne, Ribe očekuje novo poznanstvo i ulazak u vezu. Ukoliko su već u vezi, biće zadovoljne njenim napretkom. U emotivnom smislu Ribe neće biti najstabilnije. Sredinom nedelje počeće da sumnjaju u voljenu osobu, da budu ljubomorne i nesigurne. Srećom, ovaj period nesigurnosti neće dugo trajati i Ribe će do kraja nedelje da se stabilizuju i ponovo uživaju u vezi. Ozbiljni problemi su vezani za Ribe koje su u braku. Bračni partner je dosta napet i to zbog problema na poslu, koji traju duži vremenski period i koje on ne ume da reši. Kako su svesne partnerove situacije, Ribe će mu pružiti podršku i razumevanje.

Zdravlje

Organizam pripadnika ovog znaka je u fazi regeneracije, to znači da ukoliko su nedavno bile bolesne, Ribe se uspešno oporavljaju. Ribe su u fazi kada sebi ugađaju putem hrane, opuštenog druženja, čitanja knjige, odnosno rade stvari koji im prijaju. Ribe su u duhovnom smislu jake, pa je duhovnost jedan od načina na koji pozitivno utiču na svoje mentalno zdravlje. Ribe naročito opušta sve što ima veze sa vodom, tako da uživaju prilikom odlaska na bazen, u šetnjama pored mora, jezera ili reke. U ovom periodu, Ribe će biti zainteresovane za narodnu medicinu. Kako ih zanima uticaj biljaka na poboljšanje zdravlja, potrudiće se da novo znanje praktično primene. Imaće uspeh u bioenergiji.

Savet

Ne shvatajte život preozbiljno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading