KAD KRENE PO ZLU Zapalite list ovog začina u sobi i posmatrajte šta će se desiti za nekoliko minuta
Foto: Printscreen

Još u antičko doba Grci su prepoznali lekovita svojstva lovora i koristili ga u medicini. Nikada ne potcenjujte moć različitih aroma na našem telu! Da li ste znali da neobičan miris lovora deluje neverovatno umirujuće na sve nas? Iako se često koristi u kuhinji, ima mnogo drugih korisnih upotreba.

Lovor ima snažna antiinflamatorna i umirujuća svojstva. To omogućava, između ostalog, borbu protiv epilepsije, ali i oslobađanje disajnih puteva. Ako imate visok krvni pritisak, nesanicu ili ste pod stresom, lovorov list može pomoći! Preporučuje se i svima onima koji žele da kontrolišu holesterol!

Da biste iskoristili njegove prednosti, možete ga konzumirati u posudama, kuvati u ključaloj vodi ili pažljivo zapaliti u loncu. Nakon nekoliko minuta, dim će se postepeno širiti po prostoriji i odmah ćete primetiti da ste opušteniji. Pazite da se ne opustite toliko da zaboravite da ugasite vatru!

Ne oklevajte ni sekunde, već nabavite lovorov list, koji će se pobrinuti za vaše zdravlje i raspoloženje! Podelite ove savete sa svojim dobrim prijateljima, biće vam veoma zahvalni!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading