KAKVE SU ŠANSE SRBIJE U KATARU Sandra Drinčić otkriva ko će našoj fudbalskoj reprezentaciji doneti uspeh, "to pokazuje detalj na ruci"
Printscreen

Ko ima najveće šanse na Svetskom prvenstvu u Kataru i da li je sreća naklonjena Srbiji, otkrila je Sandra Drinčić, stručnjak za feng šui. Gostujući u "Jutru" na Prvoj, Sandra je istakla da ključnu ulogu ima selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi. Kako je objasnila, njegov stav, proračunate i dobre odluke dovešće Srbiju do polufinala.

"Šta je caka u metafizici i u tome što ja radim? Šta je selektor rekao prošli put? 'Idemo u Katar'. Šta sad treba da kaže? 'Bićemo u polufinalu'. Prvo sam se sa svojim suprugom raspravljala, on je igrao Bundes ligu, špansku, u Zvezdi, ja sam u sferi fudbala, ali ne razumem se toliko. Svaku rečenicu koju izgovorimo sebi ubacujemo u budućnost. Davno sam dala u etar da smatram da ne treba da izgovaramo reči sa 'ne', poput 'nemoguće, ne može, ne mogu' i slično", rekla je Sandra i dodala:

"Dakle, može da postoji Nemanja, Nenad, neko i nebo. Svako svoju sreću stvara, sreću prizivamo mislima i odlukama, stanjem našim emocijama. Kuća ne može da bude dom ako njeno srce ne pulsira iz centra kroz zidove. Šta je ključna stvar jednog uspeha? Rukovodilac jednog tima. Psihološki profili i stanje svesti, ne samo u fudbalu, u celom kolektivu. Svi moraju da kucaju kao jedno. Iskustva svih prethodnih fudbalskih klubova gde mi je suprug igrao su takva da gde god da smo bili, devojke ili žene fudbalera, znale smo između sebe toliko da se podržavamo i njih usmeravamo tako da su oni svaku pobedu postigli", objašanjava stručnjak za feng šui, a na pitanje "ko je ključna ličnost" kada je reprezentacija Srbije u pitanju, Sandra odgovara:

"Selektor, a on to ima. Ima stav, dobre proračune i dobru odluku. Kažu ovako: Bogu prepusti da nadmudri okolnosti. To je ključna tajna", rekla je jasno Sandra i dodala:

"Ja pretpostavljam da su novinari rekli da on stane ispred tog zida. Ogromna je slika na zidu i selektor stoji i vrti neku kockicu. Rekla sam sinu da zumira da vidim šta vrti. Metafizička tajna je da ko god želi uspeh u svom poslovanju, oko mora da vidi ono što će metafizika da stvori. Mnogi imaju averziju za feng šui, ali šta smo postavili? Dve zastavice i pehar, feng šui nisu nikakve kineske figure. Nebo, čovek, zemlja. Na zemlji će da igraju, sa nebom da komuniciraju, a njihove odluke će da donesu sve to. Savet je da svi koji budu gledali, da se potrude da imaju što manje loših komentara. Čim kažemo 'Ma to nećemo', mi šaljemo lošu frekvenciju, podrška treba da bude totalna. Treba da budemo otvoreni za prijem dobrih stvari", rekla je Sandra.

Šta je najvažnije za cilj?

"Nijedna prepreka ne sme da nas spotakne ka toj realizaciji. Neki znaci nam pokazuju da se tog momenta nešto ne da, ali zato promenimo smer. Ne treba odstupiti od cilja, ali ako se nešto ne da, strpljenje je najveća moguća osobina koju čovek može da ima. Kad kaže neko da ne može da kupi stan, auto, ne može da se uda... Hajde da sačekamo, dolazi još bolji model automobila. Sami sebe blokiramo. Ako se razbolite, pomerite krevet 30 centimetra, ne znate kakva je energija. Zračenja u zemlji se pomeraju. Ja kažem da ne mora niko da mi veruje, ali samo neka me posluša. Sve tegobe uglavnom idu od emocija. Kako čovek reaguje, tako organ deluje: ljutnja je jetra, žuč bes, pluća tuga, srce ljubomora, previše euforije takođe nije dobro", savetovala je Sandra.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading