NAJBRŽE PRIVLAČENJE NOVCA Stavite ovo ispod kreveta ako želite da pare pljušte u vašu kuću
Foto: Shutterstock

Stvari i prljavština ispod kreveta stvaraju zbrku u energiji koja se apsorbuje u vašoj podsvesti tokom spavanja i negativno utiče na vaš san i vaš život. Zato osigurajte da ovaj prostor uvek bude čist, uredan i, ako je moguće, prazan.

Međutim, feng šui se takođe zalaže da se ispod kreveta nalazi najmanje jedan predmet za koji se očekuje da će imati pozitivan uticaj na ispunjenje vaših najdubljih, a možda i nesvesnih želja i snova. Ovaj jednostavan alat naziva se kutija sa blagom, i zbog svojih vitalnih energija, ona vam treba kao pomoć da ostvarite sve svoje životne želje.

Neka kutija bude dobrog kvaliteta da biste omogućili bolje vibracije energije. Koja će energija teći takođe se može odrediti materijalom kutije. Drvena kutija će poboljšati protok energije koja utiču na aktivnost i rast. Zlatna ili srebrna kutija će privući više pozitivne energije. Pletena će podstaći energije prirodnog pokreta i fleksibilnosti.

Šta staviti u takvu kutiju?

Morate da stavite predmete koji predstavljaju vašu sreću ili će vam pružiti osećaj sreće, pozitive ili uspeha. Neka bude povezano sa vašim željama i stvarima koje želite da postignete. Na primer, ako želite mnogo novca, stavite pravi novac i dragocenosti u kutiju. Ako želite sreću u ljubavi, stavite predmete sa kojima je povezana ljubav, recimo crvene sveće, predmeti u obliku srca...     

Međutim, takođe treba obratiti pažnju na to gde ćete stavite tu kutiju. Najbolje je da se nalazi ispod vašeg pupka. Takođe je važno pregledati, urediti i zameniti predmete svaka tri meseca.

 

Komentari (0)

Loading