BOLE OČI OD ZLATA I MERMERA Ovakvu "kič" kuću nikada niste videli, vlasnik postao hit na internetu
Foto: Printscreen

Društvena mreža Tiktok doživela je veliki procvat, te je mnogi smatraju i jednom od trenutno najpopularnijih, a njen sadržaj zaista je raznovrstan. Korisnici koriste ovu platformu za deljenje saveta o nezi lica, kože, kose, kao ljubavnih i psiholoških. Mnogi ga koriste identično kao Instagram stori, a postoje i oni koji prezentuju svoju privatnost.

Tako je jedan muškarac, koji se na Tiktoku predstavlja kao Iskender Kurt, postao pravi hit kada je otvorio nalog, te u nekoliko snimaka pokazao svoj dom. Njegova kuća dospela je u žižu komentarisanja na društvenim mrežama nakon što je čovek pokazao da zlata i mermera za njega definitivno nikada nije dosta!

U snimcima je pokazao svaki kutak svog "kič" doma. Prošetao je kroz svoju trepezariju, u kojoj svaka stolica, kao i sto, imaju ukrasne radove, dok su zavese takođe upečatljivo plave, a uz to, sve vreme se prskao parfemom.

Njegova dnevna soba je tek prizor za pamćenje, ima oslikan plafon na kojem je prikazano nebo. Tu su i zlatne slike na zidu, kao i bogato ukrašen kafe sto. Spavaća soba naravno ima ogroman krevet s još većim uzglavljem, uz luksuznu posteljinu, a on je to sve dodatno začinio svojim prisustvom bez majice na tom krevetu.

 

Komentari (0)

Loading