Ne očekujte previše: Četiri moguća  razloga zašto još uvek niste dobili poziv od muškarca koji vam se dopada
Foto: Shutterstock

Očekujete poziv na sastanak, možda se ohrabrite i sami da se javite, ali ne dobijate odgovor - zašto je to tako? Jedna od najvećih grešaka koju mnogi prve jeste da počinjete da tražite nedostatke i mane kod sebe. Ne treba da očekujte previše jer ćete se razočarati. Evo nekoliko razloga zbog kojih niste dobili poziv.

On je već u vezi 

Otvorenost u razgovoru sa osobom koja vam se dopada može se pogrešno protumačiti. Ljubaznost se može pomešati sa romantičnim vibracijama, ali postoji rizik i da ste naišli na osobu koja je uprkos vezi sklona flertu. U ovakvoj situacciji je i bolje što niste nastavili odnos. Zaslužujete nekoga ko je iskren.

Igra igre

Muškarci, kao i žene, ponekad se plaše da ne ispadnu previše nametljivi i zainteresovani, zbog toga prave pauzu u komunikaciji. Moguće je da čeka pravi trenutak, ali svakako bi iskrenost i otvorenost kada je reč o emocijama učinila da niko ne čeka i da se oboje osećate prijatno.

Sumnja u sebe 

Osobe koje imaju manjaksamopouzdanja, teško se odlučuju da naprave prvi potez. Moguće je da se plaši da će biti odbijen ilineshvaćen. Ako osećate povezanost i dopada vam se, zašto vi ne biste napravili prvi korak. Ništa ne možete da izgubite.

Jednostavno se niste povezali 

Postoji rizik da niste osoba koja mu se dopada i da vas ne vidi zajedno. To nije razlog za očajavanje, već šansa da se posvetite sebi, razvijate ljubav prema svom biću i osvestite da je prava ljubav neko ko vam uzvraća emocije i želi da se zajendo sa vama razvija, korača kroz život.

Može biti mnogo razloga zašto se muškarac ne javlja, ali to ne znači da treba neprestano da gledate u telefon i čekate da dobijete poruku. Ako ne možete da se oslobodite ovih misli, onda odbacite sumnje i pozovite ga sami. Na ovaj način ćete se osloboditi išćekivanja i negativnih i opsesivnih misli. Život se dešava sada i ovde, ne stvarajte u umu projekcije onoga što će biti. Živite u sadašnjem trenutku i aktivirajte se za ono što želite,i nema mesta za razočaranje. Svako iskustvo je dragocena lekcija!

Komentari (0)

Loading