BONDOV LAVIRINT U AMERICI Zamršen splet hodnika u kukuruzu posvećen tajnom agentu 007 (VIDEO)
Printscreen

Kako objašnjava suvlasnik „Ričardson advenčrs“ farme, Džordž Ričardson, oni svake godine lavirint na svojim poljima kukuruza posvećuju različitim ličnostima i temama.

„Ove godine obeležavamo 60 godina Džejmsa Bonda, što je za nas veoma zabavna tema“, naglašava Ričardson.

Zamršeni lavirint se prostire na površini od preko 11 hektara, sa prolazima dugim 16 kilometara u Spring Grouvu, Ilinois, severno od Čikaga.

Lik Džejmsa Bonda, ili agenta 007, prvi je stvorio pisac Ijan Fleming 1953. godine.

Prvi film o Bondu, Sa Šonom Konerijem u glavnoj ulozi, Doktor No, objavljen je 1962. godine.

Do danas je snimljeno ukupno 25 filmova koji su doneli zaradu od preko sedam milijardi dolara, što ih svrstava među prvih pet filmskih serijala sa najvećom zaradom.

Ričardson objašnjava da je lavirint napravljen korišćenjem traktora za sadnju kukuruza opremljenih dži-pi-esom i visokotehnološkom opremom.

Dakle, dok traktor ide kroz polje, seme kukuruza se ispušta tačno na mestu koje prati nacrt lavirinta do najsitnijih detalja.

„To je prilično zahtevan proces, ali, znate, veoma je zabavan“, kaže Ričardson. „Veliko je zadovoljstvo kad vidite rezultat, zaista je neverovatno“.

Ukoliko lavairint ne bude dovoljno primamljiv za obožavaoce agenta 007, Ričardson kaže da će na otvaranju biti izložen i model automobila „Aston Martin“ iz 2002. godine koji je vozio Pirs Brosnan u filmu Umri drugi dan.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading