Otvorite  oči: Šest znakova da vas partner vara
Foto: Shutterstock

Kako biste sa sigurnošću znali da vas vaš suprug vara, iako vam to nije priznao potrebno je da obratite pažnju na njegovo ponašanje.

ON IZBEGAVA DA BUDE INTIMAN SA VAMA

Prvi znak koji će vam sugerisati da nešto nije u redu očekuje vas u vašoj spavaćoj sobi. Bilo da je vaš suprug tipičan muškarac koji je raspoložen za seks 24/7 ili je nešto manje aktivan po tom pitanju, ako on odjednom počne da izbegava odnose sa vama to je crvena lampica. Ako vaš suprug više ne inicira seks i deluje nezainteresovano kada vi to radite, to je jasan znak da ima nekog sa strane.

NJEGOVO PONAŠANJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA JE DRUGAČIJE

Ako tražite znake upozorenja da vas suprug vara, obratite pažnju na njegov profil na društvenim mrežama. Da li je počeo da prati neke devojke koje vi ne poznajte? Da li im ostavlja komentare koji deluju koketno? S druge strane ako je prestao da objavljuje vaše zajedničke slike i odlučio da ignoriše bilo šta što vi u vezi vašeg braka objavite, to je znak da mu je pažnja usmerena ka nekom drugom.

ON OD VAS KRIJE SVOJ TELEFON

Da li vaš suprug ima običaj da nosi telefon sa sobom kada ide u kupatilo? Da li je možda promenio šifru na njemu i od nedavno ga uvek drži okrenutim licem na dole? Čak i kada ga zamolite da sa njegovog telefona okrenete svoj broj jer ne znate gde ste ostavili telefon, njemu teško pada da ga ispusti iz ruke. Jasno je zašto se to dešava. On je u toku dopisivanja sa nekom drugom i ne želi da vi to vidite.

ON TROŠI VIŠE NOVCA NEGO OBIČNO

Kada muškarac ima aferu, njegovi troškovi obično otkrivaju tajnu koju pokušava da sakrije. Ukoliko imate pristup njegovom računu u banci, zatražite izvod kada biste videli na šta u poslednje vreme troši novac. Ako vam izvod pokaže da redovno iznajmljuje sobu u hotelu, plaća večere u restoranima i slično, to su jasni dokazi da ima ljubavnicu.

ON SA VAMA ZAPOČINJE NEPOTREBNE SVAĐE

Nepotrebne i česte svađe su takođe dokaz da vas suprug vara. Naime, njega izjeda činjenica što nije iskren prema vama i na neki sebi smislen način pokušava da reši situaciju u kojoj je. On možda misli da će vas čestim svađama naterati da ga ostavite kako bi se osećao manje krivim za aferu. On nema hrabrosti da vam kaže istinu i jednostavno ne zna kako da funkcioniše više sa vama.

U NJEGOVOM ŽIVOTU SE POJAVILA SUMNJIVA ŽENSKA OSOBA

Ako je vaš brak zasnovan na poverenju, nema sumnje u to da vama ne predstavlja problem to što vaš suprug ima ženske prijatelje. To su sve žene koje vi znate i sa kojima se redovno družite. Međutim, ako je od nedavno u njegovom životu prisutna nova ženska osoba, o kojoj vi ne znate gotovo ništa, pri čemu se on ni je trudi da vas upozna malo bolje, to je crvena lampica. Štaviše ako se on često dopisuje, čuje i viđa sa njom, pri čemu je čak i pred vama vrlo prisan sa njom, to je nešto što ne biste smeli da ignorišete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading