HIRURZI SE ŠOKIRALI! Primili pacijenta sa jakim bolovima u stomaku, kada su videli šta je unutra odmah su uzeli skalpel! (FOTO)
Foto: Pixabay

Lekari su podelili grafički snimak hitne operacije, napominjući da je tim lekara koji su bili zaduženi za hitnu operaciju, bio potpuno šokiran slučajem pacijenta.

- Ovo je bila velika stvar za nas, tretirali smo ga sa najvećom pažnjom - rekao je za lokalni mediji lekar iz bolnice Burdvan Medical College u Indiji u kojoj je pacijent lečen.

Pacijent došao je u sredu u bolnicu nakon jakih bolova u stomaku, prenose mediji.

 

 

 

Tamo su lekari uradili nekoliko rendgenskih snimaka, da bi na kraju otkrili da se u debelom crevu blizu anusa nalazi bočica dezodoransa od oko 20 centimetara.

Da stvar bude gora, bočica je tu bila 20 dana tokom kojih nesrećni muškarac nije mogao da izvrši nuždu. Lekari veruju da bi život mladića bio ugrožen da nije došao u bolnicu, prenose mediji.

Srećom, doktori su uspeli da uklone dezodorans tokom dvočasovne operacije.

Nažalost, pacijent je zadobio oštećenje creva, što će verovatno zahtevati operaciju u budućnosti, rekli su lekari. Takođe će morati da bude pod medicinskim nadzorom narednih sedam dana u slučaju daljih komplikacija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading