TRI ČAŠE SA VODOM DELUJU ISTO ALI NISU Ona koju prvu pogledate otkriva da li će se ispuniti vaša očekivanja
Foto: Printscreen/Twitter

Mesec septembar je počinje, a sve nas sigurno zanima sta ce nam on doneti. Sigurno da se svi nadamo lepim dešavanjima, ali ne ispune nam se baš uvek očekivanja.

TRI ČAŠE SA VODOM DELUJU ISTO ALI NISU Ona koju prvu pogledate otkriva da li će se ispuniti vaša očekivanja

Foto: Printscreen/Twitter

 

Ako ste izabrali prvu čašu sa vodom:


Trudite se da budete umereni i da vaša očekivanja od svega budu razumna. Vi ste razumna osoba, i zato vas je veoma teško razočarati. Kada je u pitanju septembar mesec, neće početi onako kako želite. Početkom meseca vas očekuju veliki problemi i imaćete ih u većini životnih planova.

Ipak, u periodu od 10. do 13. septembra već ćete upoznati jednu osobu koja će vas, najblaže rečeno, impresionirati. Ta osoba će ostaviti neverovatno pozitivan utisak na vas i poželećete tu osobu pored sebe. Iako će vam se u tim trenucima činiti da vam se ta osoba ne sviđa, ipak ćete shvatiti da ste pogrešili. Nakon upoznavanja te osobe očekuju vas neki događaji koji će dovesti do početka ljubavi između vas i te osobe.

Mesec septembar doneće vam početak ljubavi, sa osobom za koju će se kasnije ispostaviti da je vaša srodna duša. To ćete moći da razumete na raznim primerima. Ta osoba će za vas učiniti razne neverovatne stvari i jednostavno ćete uživati u neverovatnoj ljubavnoj sreći.

Nema sumnje da će vam ovaj mesec doneti mnogo lepih stvari.
 

Ako ste izabrali drugu čašu sa vodom:


Sve što želite da vam mesec septembar donese je malo sreće. Ipak, ovaj mesec će vam doneti mnogo više razloga za tugu nego za sreću. Naime, trenutno ste u vezi koja zaista mnogo obećava i uvereni ste u uspešnu i svetlu budućnost vaše veze. Međutim, tokom septembra meseca shvatićete pravu istinu o svom partneru.

Početkom meseca partner će vas povrediti na razne načine i zbog toga će vaša veza biti pod velikim znakom pitanja. Sredinom meseca će vas izdati voljena osoba i zbog toga ćete odlučiti da raskinete. Međutim, posle nekog vremena ćete sresti osobu koju ste tražili celog života. Tako ćete shvatiti da za apsolutno sve postoji razlog.

Mesec septembar obeležiće raskid veze u kojoj se nalazite, što će vam zaista doneti veliku tugu. Ali ćete u poslednjim danima meseca sresti i osobu koja će vam vratiti veru u mnogo bolje sutra. I sigurno ćete imati priliku da započnete vezu sa tom osobom. Mesec septembar doneće vam izuzetno veliki broj događaja, a svi ovi događaji će izazvati pomešana osećanja. Tokom ovog meseca očekuje vas veliki broj razloga i za tugu i za optimizam.

 

Ako ste izabrali treću čašu sa vodom:

Trenutno niste i ne možete biti zadovoljni situacijom u mnogim oblastima svog života. I upravo zbog toga imate zaista velika očekivanja od ovog meseca. Nadate se da će vam doneti mnogo razloga za sreću, a to će se zaista i dogoditi.


Provešćete mesec septembar u zaista dobrom raspoloženju, a tokom njega vas očekuju i neki divni događaji. Početkom meseca očekuje vas nešto izuzetno važno za vas. Naime, zahvaljujući vama, sreća koja će vas pratiti ostvariće san.

Već u prvim danima meseca moći ćete da uživate u ostvarenju svog velikog sna, a to će samo nagovestiti da vas očekuje lep mesec. Posle vas čeka nešto veoma važno, a to je veliki novac. Septembar će predstavljati mesec u kome ćete dobijati novac na razne načine i tokom njega nećete imati problema sa novcem. Septembar će vam doneti najveći novčani dobitak u životu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading