DŽEK POT MU PRETVORIO ŽIVOT U NOĆNU MORU Aleksa nije ništa dao sinovima, a oni krenuli u jezivu osvetu
Foto: Shutterstock

Dva brata su bila toliko ljuta što njihov tata, Aleks Robertson, nije sa njima podelio svoj džekpot od 3,1 miliona funti na EuroMillions-u da su čekićem razbili njegove potpuno nove automobile.

Pobeda koja mu je "promenila život“ ubrzo se pretvorila u noćnu moru za tatu iz Glazgova, jer si dva njegova sina tvrdili da je odbio da podeli bilo koji od svojih dobitaka sa njima.

Aleks Robertson je bio deo 12-članog sindikata vozača autobusa koji su podelili 38 miliona funti 2012.

Dejli rekord je tada objavio da su Vilijamu i njegovom bratu Aleksu mlađem dali samo 200 cigareta nakon ogromne pobede na Evromilionima. Sinovi su bili toliko ljuti da su uzeli stvari u svoje ruke.

U razgovoru za The Sun, Aleks mlađi je rekao: "Na kraju smo uzeli čekiće i u 11 sati uveče zabili dva čekića kroz prozore automobila", rekli su oni.

On je tada za novine rekao: "Ovaj dobitak na lutriji je bila najgora stvar koja nam se ikada dogodila, rasturila je naše porodice".

Nakon što je osvojio 3,1 miliona funti, Aleks je rekao da će ta suma novca "promeniti njihov život", ali posvađao se sa dvojicom svojih sinova i optužio Vilijama za uznemiravanje i slanje pretećih poruka.

Vilijam je optužen za uznemiravanje i trebalo je da mu se sudi na Magistratskom sudu u Nortemptonu, ali je slučaj odbačen 2013. nakon što je Aleks stariji (77) odlučio da ne leti iz Španije da bi svedočio na suđenju.

Naravno, ovo nije prvi i neće biti poslednji put da dobitak na lutriji izaziva probleme među članovima porodice.

Ranije ove nedelje Kirk Stivens, koji je osvojio džekpot vredan 3,6 miliona funti u izvlačenju Nacionalne lutrije za život u martu, rekao je da se osećao "veoma tužno" nakon što je tvrdio da je izgubio kuću sa pet spavaćih soba kada ga je njegova devojka ostavila nakon dobitka na lutriji.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading