PROBUDILA SE NA SOPSTVENOJ SAHRANI Devojčica (3) otvorila oči u mrtvačkom sanduku, a onda je usledio novi šok
Facebook

Devojčica (3) probudila se na sopstvenoj sahrani, nakon što su je lekari proglasili mrtvom, prenosi Miror.

Kamila Roksana Martinez Mendoza iz Meksika proglašena je mrtvom u sredu, 17. avgusta. Naime, tada su je lekari prvi put živu proglasili mrtvom, što je dovelo do toga da se probudila na sahrani.

Incidenti su se dogodili u bolnici Salinas de Idalgo u državi San Luis Potosi, u centralnom Meksiku.

Kamilina majka, Meri Džejn Mendoza Peralta, rekla je da je trogodišnjakinja povraćala i imala bolove u stomaku uz temperaturu.

Odveli su je pedijatru u Vilju de Ramos na severozapadnu, a pedijatar je rekao Kamilinim roditeljima da je odvedu u bolnicu. Zbog dehidracije lekari su joj propisali paracetamol.

Nekoliko sati kasnije, nakon što su Kamilini roditelji primetili da joj se stanje pogoršalo, vratili su je u bolnicu gde je primljena između 21 i 22 sata pre nego što je proglašena mrtvom.

– Dugo im je trebalo da je spoje na kiseonik – kazala je majka malene devojčice

Ona je pojasnila kako je bila odvojena od tela svoje ćerke i dodala kako je sledećeg dana, tokom pogreba, primetila kako se stakleni prozor na kovčegu zamaglio.

Ožalošćeni su smatrali da žena halucinira i ubeđivali su je da ne otvara sanduk.

U jednoj trenutka njena svekrva je rekla da je devojčica otvorila oči, pa su odlučili da otvore kovčeg i shvatili kako to nisu bile halucinacije.

Odmah su pozvali medicinsku sestru, koja je stigla za nekoliko minuta i potvrdila da je devojčica živa, pa su pozvali Hitnu pomoć, ali nažalost, na putu do bolnice, Kamila je zaista izgubila život.

Devojčica je zatim vraćena u bolnicu gde je po drugi put proglašena mrtvom.

Prema rečima glavnog državnog tužioca Hozea Luisa Ruiza, slučaj se istražuje i obdukcija je u toku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading