Otvorite oči: Ovo su znaci koji vam poručuju da vas suprug vara
Foto: Shutterstock

Iako su najčešće vrlo direktni po pitanju stvari koje žele, znaju da budu i prava misterija kada se u priču umešaju druge žene, afere i laži. Samim tim, nije ni čudo da žene širom sveta uvek pokušavaju da analiziraju svoje muškarce i njihovo ponašanje. Ovo se posebno događa kada imate neki neobjašnjiv osećaj da nešto nije kako bi trebalo da bude.

Mnoge žene odluče da zanemare taj osećaj i nastave da veruju svom muškarcu, iako je upravo on prvi trag prevare. Na kraju dešava se da suviše kasno otkriju prevaru, kao i da pritom nikad i ne dobiju priznanje o njoj. Kako vam se to ne bi dogodilo, otkrivamo vam znake koji vam poručuju da vas suprug vara, iako to ne želi da prizna.

ON IZLAZI MNOGO ČEŠĆE NEGO RANIJE

Da li ste primetili da vaš suprug u poslednje vreme često izlazi? Uvek su tu neki poslovi koji moraju da se obave u kasnim večernjim satima ili okupljanje sa društvom da bi se gledala utakmica. Hmm, da li verujete da se to stvarno dešava? Možda vam i otvoreno kaže da želi da izađe samo sa muškom ekipom i postaje vrlo neodređen kada ga pitate gde idu. Ovakvo ponašanje je vrlo sumnjivo i ukazuje na prevaru.

ON VODI MNOGO VIŠE RAČUNA O SVOJOJ HIGIJENI

Iako niko ne tvrdi da oženjeni muškarci ne vode računa o svojoj higijeni, jer naprotiv vode mnogo više od onih koji su slobodni, ako vaš suprug odjednom krene da se tušira po tri puta dnevno, kupuje nove parfeme i dezodoranse, odlazi kod frizera znatno češće i satima stoji ispred ogledala, to je znak da svojim izgledom nastoji nekog da impresionira. Velike su šanse da to niste vi.

PRIMETNE SU NAGLE PROMENE U NJEGOVOM RASPOLOŽENJU

Kada muškarac želi da se vidi sa svojom ljubavnicom, on za takvo nešto mora da pronađe vremena. Ako ste vi stalno oko njega i ispitujete ga gde ide i šta radi, logično je da će postati nervozan. Uz stalno pokušavanje da pronađe izgovor da izađe iz kuće i vidi se sa njom, velike su šanse da će se lako iznervirati i da ćete biti svedok promenama u njegovom raspoloženju.

ODJEDNOM MU JE POTREBNO VIŠE PRIVATNOSTI

Svakom je od nas potrebna doza privatnosti, bili u braku ili ne. Međutim, ako je vaš suprug do juče sve delio sa vama, a danas odlazi u drugu sobu dok telefonira, ne dozvoljava vam da vidite s kim se dopisuje, zatvara svoj lap top kada mu priđete i slično, to je znak da nešto krije. Ako vam prebacuje da ste previše radoznali i da mu je potrebno više privatnosti, trebalo bi da znate da je posredi druga žena.

SVALJUJE KRIVICU U VEZI SA VARANJEM NA VAS

Ako ste u jednom trenutku prelomili i pitali ga otvoreno da li vas vara, a njegova je reakcija bila takva da je vas optužio da vi njega varate, to je bez svake sumnje potez prevaranta. Svaljivanje krivice na drugog je ono što najčešće rade osobe koje varaju u braku. Budući da ne može da pobegne od svog (ne) dela, on će pokušati da ga zataška, prozivajući vas da ga varate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading