NEVEROVATNO, ALI ISTINITO Datum rođenja otkriva koliko ćete imati dece
Foto: Pixbay

Kako možete saznati koliko ćete dece imati? Veoma je lako. Saberite sve brojeve iz datuma rođenja. Nastavite da ih sabirate dok ne dobijete jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 1. juna 1989., ovo bi bila vaša jednačina: 1 (prvi) + 6 (jun, šesti mesec) + 1 + 9 + 8 + 9 (1989) = 34, a zatim 3 + 4 = 7. Odgovor se krije u broju sedam. U nastavku ćete naći tumačenja dobijenih rezultata.

Imajte na umu, ako ste u braku, saberite brojeve oba partnera. U tom slučaju saznaćete koliko ćete dece imati zajedno. Ako imate veoma jaku emocionalnu vezu, čak i ako niste u braku, takođe bi trebalo da saberete svoje brojeve. Proročanstvo možda neće uspeti ako vaš osećaj nije dovoljno jak ili ako krijete nešto važno od sebe.

Šta znače brojevi?

1 – postoje dobre šanse za brojno potomstvo. Međutim, morate to zaista želeti. Deca će se pojaviti samo ako za to postoje uslovi.

2 – verovatno ćete imati jedno dete.

3 – zvezde predviđaju neke zdravstvene probleme i komplikacije. Potomstvo nije isključeno, ali mogu nastati poteškoće.

4 – očekujte veliku grupu. Vrlo je moguće da će u vašem životu biti troje ili čak četvoro dece.

5 – ovaj broj označava dvoje dece. Možda čak i blizanci.

6 – ovde će se verovatno roditi deca sa velikom razlikom u godinama. Moguće je da će doći iz drugih veza ili iz usvajanja.

7 – srećnih sedam znači da ćete se verovatno zaustaviti na jednom detetu.

8 – Mnogo je indikacija da usvojite dete ili ćete odgajati dete svog partnera iz druge veze.

9 – najverovatnije ćete imati dvoje, dečaka i devojčicu sa malom razlikom u godinama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Goran

15.08.2022 11:15

Laz, meni je krajnji broj 7, a ja imam troje dece. Normalno je da se neko pronadje u ovim brojkama, ali je potpuno netacno. I pise "najverovatnije", a ne sa sigurnoscu.

Dragana

15.08.2022 14:17

Istina. Izracunala sam i bio je broj 5. Verujte da sam se šokirala i videla da pod brojem 5 pise dvoje dece blizanci. Ja imam dvoje dece blizance devojcicu i decaka...Neverovatno