OTIŠAO NA DIVLJI ZAPAD! Poznati kuvar na opasnoj teritoriji!
Balkan Trip

On bira najbolje ugostiteljske objekte kojima dolazi u posetu i procenu dajući im korisne savete za poboljšanje poslovanja.

Ovaj put Saša je izabrao jednu nesvakidašnju destinaciju na koju se ne preporučuje da idete bez adekvatnog naoružanja - Divlji Zapad. Kao pravi ekspert, nabavio je kubojsku opremu i došao da vidi kako funkcionišu stvari u svetu iz vesterna koji se nalazi, ni manje ni više, nego na Zlatiboru.

Saša je doputovao u El Paso CIty da sprovede još jednu svoju ekspertsku misiju u nadi da neće doći do nekih nepredviđenih dvoboja tačno u podne. El Paso City je pravi raj za ljubitelje kako kauboja i Indijanaca, tako i naše kulture jer se ovde susreću sve tri nacije na jedan upečatljiv i uzbudljiv način. U El Pasu možete da birate između saluna, vigvama i vajata ili da prosto uzmete sva tri, po srpski. Priznaćete, odličan spoj!

To je ono što je Mišića i privuklo da istraži ovo holivudsko mesto.

OTIŠAO NA DIVLJI ZAPAD! Poznati kuvar na opasnoj teritoriji!

Balkan Trip

 

"Zašto nema nikog po ulici ovde?" Zapitao se Saša dok je šetao kroz kaubojski deo kompleksa, a potom se našalio: "Pa, zato što sam ja ovde!"

Saša je obišao najatraktivnije delove gradića - salun, konjušnicu, bilijar salun, poštu, banku, zatvor i šerifovu "kancelariju" gde mu je objasnio da je tu samo na kratko i da je sve pod kontrolom.

"Jako je bitno da ste dobri sa šerifom na lokaciji gde se nalazite", posavetovao je Saša gledaoce.

Naravno, okušao se i na revolveru za slučaj da šerifu treba asistent ili zamena.

Zatim je prošetao do indijanskog sela gde je video kako izgleda unutar pravog vigvama. Hijavata je bio na godišnjem, pa ga nije sačekao, ali mu je ovde ostavio sve što mu je potrebno za ugodan boravak.

"Moram da vam kažem da je totalno drugačiji osećaj ovde. Od spoljašnjosti me deli nekoliko milimetara tekstila", preneo je turist ekspert svoje utiske dodajući da bi izbacio krevete iz vigvama kako bi se dobilo na još autentičnijem utisku.

U El Paso City - ju možete spavati i u buretu, što je Saša, naravno, odmah otišao da iskusi, probao je i autentičan jelovnik saluna, a kako sve to izgleda pogledajte OVDE - kauboji i Indijanci su u primirju u ovom zlatiborskom filmičnom čudu.

Bilo da nosite mamuze ili ste ljubitelji nošenja šarenih perjanica na glavi, Telekomova mreža vas čeka da iskusite bezbroj avantura koje nudimo na našim kanalima.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading