AKO ŽELITE USPEH U POSLU Vaš radni sto mora biti uređen po jednostavnim pravilima
Alo!

Karijera zavisi od nizanja poslovnih uspeha, a drevna kineska veština uređivanja prostora i privlačenja pozitivne energije Feng Šuji ima i zlatna pravila kako da uredite svoj radni sto kako biste prizvali uspeh i novac u poslu.

Gornji levi ugao stola je područje novca gde bi trebali držati crvenu ili ljubičastu kasicu sa sitnišem i stonu lampu.

U ovaj deo možete dodati i vazu punu crvenog ili ljubičastog cveća, a upravo su te boje oznaka bogatstva u kineskoj kulturi.

Na tom mestu se drže fotografije onoga što ćete raditi ili kupiti kad dobijete povišicu ili dobitak.Na tom mestu se drže fotografije onoga što ćete raditi ili kupiti kad dobijete povišicu ili dobitak

Na zid koji gledate sa radnog stola treba staviti sliku ili citat, kako biste povećali kreativnost. 

Ako želite prijatnu radnu atmosferu, u gornji desni ugao radnog stola stavite nešto žuto i neka obavezno bude u paru, na primer vaza sa dva žuta cveta će biti savršen izbor.

Ukoliko želite da poboljšate kreativnost, onda vaš radni sto treba da bude okrugao ili zaobljenih uglova, a na srednji deo gornje ivice dobro je staviti neki ukras od kristala, koji će podstaći intuiciju.

Znanje je povezano sa donjim levim uglom stola, gde bi trebalo da stoji literatura koju često koristite u radu što će vam ujedno izoštriti koncentraciju.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading