OVO SU NAJLEPŠE BANJE U SRBIJI Idealne destinacije za odmor
Balkan Trip

Imamo sreću da živimo u zemlji koja je bogata prirodnim lepotama među kojima su i brojne banje koje su sve više popularne među turistima. Banjski turizam je lekovit i opuštajuć i nudi mnogo sadržaja za putnike svih uzrasta i interesovanja.

Emisija "Čekiranje", koja se emituje svakog radnog dana na televiziji Balkan Trip rešila je da gledaocima predstavi i ovu stranu turizma. Domaćin emisije, Alisa Jovanović, pozvala je u goste Vanju Nikolić Petrović. Vanja je gledaocima poznata po svojim uzbudljivim emisijama o planinskom turizmu i planinarenju, a od skora se posvetila i istraživanju naših banja u čemu je pravi ekspert što uspešno dokazuje u svojoj novoj emisiji "Od banje do banje".

"Interesuje me, pošto imaš velikog iskustva po banjama u Srbiji, koja je, po tvom mišljenju, najlepša banja u Srbiji?" Pitala je Alisa Vanju.

"Prva banja koju sam obišla u emisiji bila je Atomska Banja Gornja Trepča, a poslednja je bila Lukovska Banja, pa bih njih izdvojila", odgovorila je Vanja kojoj je bilo teško da se odluči između toliko lepota.

OVO SU NAJLEPŠE BANJE U SRBIJI Idealne destinacije za odmor

Balkan Trip

 

Ipak, posebnu pažnju posvetila je Lukovskoj Banji, a OVDE možete videti i zašto.

Ukoliko su vam potrebne još neke inspiracije za kvalitetan godišnji odmor, Telekomova mreža kablovskih kanala je pravo mesto za vas.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading