Postoji razlog: Zašto uvek sanjamo istu osobu?
-stock-thinkstock

Da li vam se događa da često sanjate istu osobu? Postoji nekoliko značenja ovog sna, a evo kako bi to moglo da utiče na vaš život:

1. Osoba ima veliki uticaj na vas - Jedan od mogućih razloga zašto stalno sanjate nekoga je taj što ta osoba ima veliki uticaj na vas. Bez obzira šta vam se dešava u snovima, oni su uvek odraz vaše podsvesti. Osoba koja ima veliki uticaj na vas je i osoba koja je usidrena u vašoj podsvesti.

2. Nestabilan odnos - Bilo da je u pitanju partner, saradnik ili prijatelj; ako se neko često pojavljuje u vašim snovima, postoji šansa da ste nestabilni sa tom osobom ili imate nerešen odnos. Snovi su samo pokazatelj da želite da rešite probleme koje imate sa ovom osobom - svesno ili nesvesno.

3. Loše ste se postavili prema ovoj osobi - Možda ste prema nekome bili nepravedni, grubi, hladni, nepošteni... Svesno ili nesvesno, možete se osećati krivim zbog toga. To se takođe ogleda u činjenici da se osoba često pojavljuje u vašim snovima.

4. Oproštaj - Možda je bilo upravo suprotno i ova osoba je nekad bila nepravedna prema vama. San takođe može biti pokazatelj da ste voljni da oprostite nekome i nastavite sa svojim životom.

Svaki san je rezultat vaše podsvesti. Obratite pažnju na ono što želi da vam saopšti, prenese ilina signale sudbine koje vam poručuje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading