Kakvi ste kao osoba i u ljubavi? Način na koji držite pesnicu otkriva mnogo o vama
Foto: Shutterstock

Da li ste ikada obraćali pažnju na sopstvene navike i manire? Često primećujemo stvari o drugim ljudima oko nas, ali zašto nikada ne obraćamo mnogo pažnje na sebe? Način na koji držite pesnicu otkriva kako se prikazujete drugim ljudima, kakvi ste zaista, iznutra i kakvi ste u ljubavi. Pogledajte sliku i izaberite na koji način držite pesnicu, a zatim ispod pročitajte objašnjenje o svakom od njih.

AKO STE BIRALI OPCIJU BROJ 1

Kako se prikazujete drugima:

Osetljivi ste, imate izraženu maštu, odličnu intuiciju, volite da pomažete drugim ljudima, pomalo ste nesigurni i veoma saosećajni. Entuzijastični ste, ne zamarate se sitnicama, ponekad ste nestrpljivi i puni ste energije. Radoznali ste, avanturistički nastrojeni, zabavni i volite da se šalite na sopstveni račun.

Kakvi ste zaista:

Imate želju da budete zaštićeni i da se prema vama iskreno i nežno postupa. Volite da se osećate kao da vas neko zaista poznaje i prihvata uprkos svemu. Ponekad ste preterano fini prema drugima, do te mere da ga vas ponekad iskorišćavaju. Uživate u jednostavnom načinu života.

Kakvi ste u ljubavi:

Niste dobri u otvorenom izražavanju svojih misli i osećanja i partnera volite mnogo više nego što on to misli. Potiskujete svoje emocije, ne izražavate ih iskreno i predstavljate ih kao slabije nego što jesu. Niste osoba koja se lako ljuti, jer i tu vrstu emocija potiskujete. Trudite se da druge lepo tretirate, da ih poštujete i niste ni malo sebični

AKO STE BIRALI OPCIJU BROJ 2

Kako se prikazujete drugima:

Imate mnogo talenata, kreativni ste, otvoreni i prijateljski nastrojeni. Velikodušani ste, inteligentni, samouvereni sa jakim samopoštovanjem, u potrazi za moći. Vredan ste radnik, idealista, fleksibilni ste i pažnja vam je na najvišem nivou.

Kakvi ste zaista:

Imate krhko srce, ranjivi ste i imate mnogo očekivanja od drugih, piše Mind Journal.

Kakvi ste u ljubavi:

Uvek preterano analizirate svaki događaj, zaglavljujete se u depresivnim sećanjima i teško ih puštate. Uvek oklevate, željni ste toga da vas neko uvek prati, jer u suprotnom sami sebi nećete dozvoliti da se upustite u neka nova iskustva. Pošto mnogo volite svog partnera i ne želite da vas on mrzi, imate tendenciju da sve činite za njega, bez premca.

AKO STE BIRALI OPCIJU BROJ 3

Kako se prikazujete drugima:

Imate izraženu kreativnu stranu, duhoviti ste, agilni, dobro se izražavate, emotivni ste i brzo reagujete. Praktični ste, uživate u lepoti i umetnosti, promišljeni ste, ponekad zabrinuti i osetljivi. Pametni ste i večiti ste zagovornik harmonije.

Kakvi ste zaista:

Većinu vremena provodite ćuteći i ne izgovarajući šta mislite, jer biste se radije žrtvovali nego dozvolili da iko bude povređen. Nije vas teško razumeti, sve što želite je malo fleksibilnosti i prostora ta maštanje i to vam je sasvim dovoljno da budete srećni.

Kakvi ste u ljubavi:

Zaista ne volite frku i gužvu, volite da vam svuda bude udobno, pa tako i u vezi. Vaša najveća slabost je meko srce. Čak i kada ste pretrpeli veliku povredu ili šok, ako se ta osoba iskreno izvini, ne možete se odupreti, već odmah odlučite da zaboravite

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading