NE OSLANJAJTE SE SAMO NA SREĆU Loto milioner pokazao trik kako povećati šansu za dobitak
Foto: Shutterstock

Ako igrate loto, najveća je verovatnoća da ćete pogoditi barem jedan broj ako izaberete broj 33, dok je najmanja šansa za to ako je vaš izbor broj 13, pokazuju mnoge analize izvučenih kombinacija u nekoliko desetina hiljada dosadašnjih izvlačenja u više međunarodnih lutrija.

Na međunarodnom nivou, najsrećniji loto brojevi su 6, 7, 33, 38, 40 i 49, budući da se u mnogim svetskim loto igrama pogađaju brojevi i do 50, pa i 80, piše 24sata.hr.

Broj 7 se može smatrati jednim od srećnih brojeva jer ima dugu reputaciju u zapadnoj kulturi koja ga povezuje sa srećom, dok s druge strane, najmanje srećnim smatra se broj 13, koji se u mnogim kulturama smatra zlom i nesrećom.

"Šanse da postanete loto dobitnik su jedan prema 15.380.937 ili 0,0000065 odsto. One se čak ne mogu meriti ni promilima, nego nečim manjim. Statistički gledano, dobijanje sedmice je na samoj granici mogućeg", istakao je jednom prilikom profesor Đorđe Dugošija. 

Ričard Lustig je jedini čovek koji je sedam puta osvojio glavnu nagradu na lutriji od 1993. godine kada je počeo da dobija. On je objavio i knjigu koja čitaocima govori kako da povećaju šanse da dobiju na lutriji. U knjizi tvrdi da je razvio sistem koji mu pomaže da redovno osvaja novac na lutriji, koju igra svakodnevno.

"Bile su mi potrebne godine uspeha i grešaka kako bih stigao do tačke da mogu da igram igru sa znatno manje gubitaka i mnogo više pobeda. Ukoliko ćete kupovati greb-greb srećke, kupujete po deset srećki iste igre u nizu. Osobe koje idu kroz život nadajući se da će imati sreće samo se zavaravaju", izjavio je.

Lustig tvrdi da je njegov metod bolji od kupovine nasumičnih tiketa zato što omogućava eliminaciju gubitničkih tiketa i povećava šanse za dobijanje pobedničkih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading