ODMOR U SRBIJI KAKAV NISTE OČEKIVALI Zašto je Vrnjačka Banja kraljica banjskog turizma?
Oksana Skendžić

Želite da proverite zašto je Vrnjačka Banja jedna od najposećenijih turističkih destinacija u Srbiji? Ko su turisti koji je i dalje upoznaju, a ko su oni koji joj se uvek vraćaju?

Turistička organizacija Srbije predlaže da praznične dane posvetite kraljici banja. Ona će vam nesumnjivo uzvratiti kraljevskim odmorom, nezaboravnim provodom, a ispratiće vas kući okrepljene i relaksirane.

Vrnjačka Banja ima moć da svaki odmor oboji posebnom bojom. Da u njega utka nezaboravne uspomene i da vas kao magnet privuče da joj se vratite ponovo. Ovog februara proverite gde je skriven banjski magnet. Otkrijte ga u toploj lekovitoj vodi. Pronađite ga u dugim šetama promenadom. Prepoznajte ga u očaravajućoj prirodi koja okružuje Banju. Preuzmite ga iz sećanja i uspomena koje su na ovom mestu ostavili slavni glumci, umetnici, ali i milioni turista koji s razlogom Vrnjačku Banju svrstavaju na sam vrh svoje liste mesta koje će obići svake godine.

Svaki dan u godini pravi je trenutak da se uživa u lepotama Vrnjačke Banje. Ovoga puta to može biti destinacija za kratak februarski predah.

Birajte srcem, birajte praznični odmor u Vrnjačkoj Banji.

Biram Srbiju!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading