POSTAVILA KAMERE ZBOG MAČAKA Zatekla stanodavca u sobi, a kada je videla snimak, odmah se zgrozila (VIDEO)
Printscreen/ TikTok

Učiteljica Tiša Mekload živi u iznajmljenom stanu u koji je odlučila da postavi nadzorne kamere kako bi mogla da vidi šta rade njene mačke kada je nema i kako bi imala dokaz ukoliko joj neko provali u stan.

 

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! ##creepy ##landlordsfromhell ##pt1 ##foryoupage ##canada🇨🇦🇨🇦 ♬ Oh No - Kreepa

 

Jednu je postavila u dnevni boravak, a drugu u spavaću sobu. Kada je pregledala snimke, imala je šta i da vidi. Naime, njen stanodavac je krišom dolazio u stan, iako zna da ona to ne voli, ušao u spavaću sobu i jednim potezom zgrozio mnoge - mirisao je njenu posteljinu.

On je zatim vratio jastuk i pokrivač na mesto, zaputio se prema izlazu, a baš u tom trenutku naišla je prijateljica 24-godišnje stanarke s kojom se dogovorila da će brinuti o mačkama dok je nema.

Začuđenoj prijateljici vlasnik stana je rekao da je došao da proveri mačke i da im hranu - ne znajući da je to njena obaveza.

Tiša je snimke sa kamera objavila na TikToku i otkrila da je slučaj prijavila policiji.

 

@tyishamacleod

Here’s some audio from part 2, As you can see!! My friend had NO idea he was there, nor did I! ##fyp ##moreproofscoming ##trespassing ##traumatized ##sos ♬ original sound - Tyisha Macleod

 

Naglasila je i da će se odseliti prvom prilikom jer ovo nije prvi put da je stanodavac svratio dok je nema.

Da li ste vi ikada imali neprijatnu situaciju sa stanodavcem, pišite nam u komentarima.

Komentari (0)

Loading