U POSLEDNJEM MINUTU JE UPLATIO LISTIĆ Pokvario mu se auto i terao ga je maler od starta, a onda se sve isplatilo!
Foto: Shutterstock

Muškarac iz Južne Karoline godinama je praktikovao da jednom mesečno igra loto koji može da donese i milion dolara.

Nikad ništa nije dobio, ali nije odustajao. Prošle nedelje pokvario mu se auto na putu i zbog njega je izgubio tri sata. Kada je video, posle popravke da kasni da kupi srećku u rodnom mestu, otrčao je u poslednjem trenutku do pumpe na putu u okviru koje je bio kiosk, kako bi kupio ono što i uvek.

– Kupio sam listić u poslednjem minutu rada kioska. Radnica mi je rekla da sam bio jako brz i poželela mi je sreću – rekao je čovek koji je kupio srećku u "Sharpe shoppe" u Blajtvudu.

Uveče je sedeo sa suprugom gledajući televiziju kada je čuo koji su brojevi izvučeni. Kada ih je uporedio sa svojima, samo je pogledao u nebo.

– Srce je počelo ubrzano da mi kuca. Dobio sam 200.000 dolara. Sav trud mi se isplatio. Više od 15 godina sam popunjavao listić i nikada ni cent nisam dobio. Gledao sam u nebo pitajući se da li je moguće da sam imao toliko sreće. Zahvaljivao sam se Bogu što je rešio da mi olakša muke, budući da sam imao nagomilane dugove oko kuće – rekao je čovek čiji je identitet lutrija zaštitila.

Njegovi brojevi (od 1 do 36) Palmeto lutrije, bili su: 4, 10, 27, 32 i 33.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading