PREKO TRNJA DO ZVEZDA Bez izgovorene ijedne reči postao je najplaćeniji influenser današnjice
Foto: Youtube/Printscreen

Naime, kada je u martu prošle godine izgubio posao u fabrici, bio je primoran da se. vrati u dom svoje porodice u mestu Kiavaso na severu Italije. Iako ga je otac nagovarao da započne sa potragom drugog posla, on je odlučio da se posveti društvenim mrežama. Tačnije, rastućoj platformi Tik Tok.

Takva odluka, danas mu je donela 76, 8 miliona pratilaca samo na ovoj mreži, dok ga na Instagramu prati 25, 8 miliona ljudi. Ovo ništa ne bi bilo čudno da se Khabane dodvorava trendovima, a ne da radi ono što radi - u samo par sekundi, bez glasa, obično samo rukama i očima pokazuje koliko su neki trendovi na društvenim mrežama nepotrebni i diskutabilni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)

 

Prema pisanju Njujork Tajmsa, zbog svoje popularnosti, on bi uskoro mogao da postane jedan od najplaćenijih kreatora sadržaja na TikToku ako nastavi ovim tempom.

"Ljudi se smeju zbog mojih izraza lica", rekao je Khabane za Tajms u intervjuu.

Njegovi video snimci na TikToku uglavnom se baziraju na često nepotrebnim takozvanim "trikovima", gde on sa facijalnom ekspresijom i rukama ukazuje na njihov apsurd, radeći pritom stvari onako kako se rade, počevši od ljuštenja banane, krastavca, preko otvaranja mleka, pa sve do sečenja krompira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)

 

"Kada sam imao 10 milijuna pratilaca, shvatio sam da mi doista ide dobro, a sada ovaj posao radim puno radno vreme", zaključio je on na kraju intervjua za Njujork Tajms.

U jednoj od svojih najnovijih objava, pokazao je i poznatom glumcu, i kako je rekao, njegovom idolu, Vil Smitu, da majicu posle treniniga, može da skine na jednostavniji način, od onoga koji je slavni glumac prikazao u svom snimku na Instagramu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading