"MRZIM SVOJ POSAO" Zaposleni u McDonald's-u dao momentalni otkaz, ali ono što je uradio je zapalilo društvene mreže!
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Zaposleni u McDonald's-u koji očigledno nije mogao da izdrži da nastavi svoj posao još koju sekundu, dao je otkaz ostavljajući istaknutu belešku na prilazu restorana. 

Znak je u nedelju, 13. juna, u McDonald's- u u Louisvilleu , u državi Kentucki, primetio kupac koji koristi Tvitter nalog @GreatApeDad, koji je odlučio da deli poruku sa svetom tako što će slikati i otpremiti je na sajt društvenih medija.

Iako u McDonald'sovim restoranima istovremeno radi više osoba, radnik koji je napisao poruku očigledno nije verovao da se usluga može nastaviti u njihovom odsustvu, jer su objasnili da je celokupno preduzeće trebalo da se zatvori njihovim odlaskom.

Najavljujući vesti u svom štampanom iznadnju, sada već bivši zaposleni prešao je pravo na stvar jer su napisali: "Zatvoreni smo jer dajem otkaz i mrzim ovaj posao."

Znak je očigledno postavljen na monitor koji nije radio već nedeljama.

Nejasno je da li je pokvareni monitor bio poslednja kap u punoj čaši za radnika, ali u svakom slučaju, @GreatApeDad je za Todai Food rekao da je 'lično smatrao da je to smešno' i otpremio ga na Tvitter bez da o tome mnogo razmišlja.

Srećom, McDonald's je u stvari ponovo bio otvoren kada je korisnik Tvittera došao po obrok za svoju suprugu, ali niko od osoblja nije shvatio da je tu natpis koji govori kupcima da drugačije. Zaposleni je rekao za @GreatApeDad da je natpis napisao noćni direktor restorana, koji je dao otkaz i zatvorio se rano uveče.

Slika znaka je od tada postala viralna, prikupivši više od 200.000 lajkova i 20.000 deljenja, što je uspeh pokazalo „iznenađenje“ za korisnika Tvittera.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading