"JE**BI SE, DŽOEL": Devojka dobila ugovor od svog dečka o pravilima ponašanja tokom Evropskog prvenstva i ostala u šoku!
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Džordžija Holms iz Velike Britanije na TikToku je pokazala ugovor koji joj je predočio dečko Džoel povodom Evropskog prvenstva u fudbalu.

- Nema šanse da sam jedina koja je primila pismo od dečka uoči Evropskog fudbalskog prvenstva - napisala je uz video koji je lajkovalo skoro 50.000 ljudi.

- Ovaj mejl pišem kao dokument sa uslovima i odredbama za Evropsko prvenstvo koje će se održati od petka 11. juna 2021. do nedelje 11. jula. Sad ću navesti vaše uslove i odredbe - započeo je muškarac pismo koje je nasmejalo mnoge.

Pravila su, između ostalog, uključivala da neće biti "interakcije mobilnim telefonom", osim ako je on ne nazove da joj kaže "da se fudbal vraća kući". 

Drugo pravilo glasi da ga nikad ne sme pitati kad se vraća kući, jer će provoditi većinu vremena u pabu. Klauzula tri ipak dopušta Džordžiji da nazove dečka kada je reč o hitnim slučajevima. Poruke mu može slati samo na poluvremenu ili na kraju utakmice, jer njegova "puna pažnja mora biti usmerena na igru". Slanje poruka tokom penala je strogo zabranjeno. Takođe je dodao da bilo kakvo loše raspoloženje uzrokovano igrom ne sme shvatiti lično, a najavio je i da će se često kući vraćati u alkoholisanom stanju.

- Ako verujete da sam nešto propustio ili imate bilo koji drugi predlog, možete nazvati ili ugovoriti sastanak licem u lice kad god je to prikladno za vas. Hvala vam - završio je dokument.

Objava je nasmejala mnoge, pa i nju, iako je na kraju snimka napisala: "J**i se, Džoel!"

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading