UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Policija koristila elektrošoker na tinejdžeru, samo zato što je koristio vajp na šetalištu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

 

Pojavili su se snimci na kojima se vidi kako policajci u Marilandu koriste šoker na tinejdžeru kako bi sproveli zakone protiv vajpinga.

18-godišnji Taizier Griffin otputovao je u Okean Siti sa svojim mlađim bratom i grupom prijatelja kako bi proslavio maturu.

Incident je navodno započeo kada se policajac Okean Siti-a suočio sa Taizier-om zbog upotrebe Vejpa na šetalištu, tražeći od njega da ga vrati u džep.

Možete videti incident kako se sami odvijaju u sledećem klipu, koji su Taizierovi prijatelji snimili i podelili na društvenim mrežama:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cori Ewing (@i.corii)

U roku od oko 10 sekundi, kako je rečeno VRCBtv , oficir je počeo da hvata Taizierovu ruku. Tada su stigla još tri policajca.

Jedan od Taizierovih prijatelja, koji je bio svedok incidenta, dao je sledeći video na Instagramu, sugerišući da je na meti zbog boje kože: „6. juna počela je naša nedelja kada je OCMPD brutalno zlostavljao našeg prijatelja zbog vejpa. Ali da li je to zapravo bilo zbog vejpe ili zbog boje kože? '

"Dok smo šetali šetalištem sa našom grupom prijatelja, moj prijatelj je povukao svoj vejp i okrenuo se da razgovara sa mnom i njegovim bratom, što smo bili na oko dva metra od njega. Dok se osvrtao unazad, razgovarajući s nama, policija na biciklima ga je zaustavila i rekla "znate da ne možete da vejpujete" i zgrabila ga za košulju. "

Pre nego što sam uspeo da započnem snimanje, vikali su "Skini torbu sa knjigama i spusti se na zemlju", u videu možete čuti samo kraj tamo gde su rekli "spustite se na zemlju" .

Kako je izvestio NBC, nakon incidenta Taizier je dobio knjižicu pod optužbom za napad, ponašanje i otpor hapšenju. Kasnije je pušten nakon što je položio kauciju od 3.000 američkih dolara, međutim, nije razumljivo da li se u vreme pisanja ovog izveštaja izjasnio ili nije.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading