OSVETA DEVOJKE JE DOBRO OSMIŠLJENA Ostavio je psa da gladuje na ulici, ali onda se kolo sreće okrenulo! (VIDEO)
Facebook

Facebook

 

Kažu da je osveta jelo koje se servira hladno, a društvenom mrežom Fejsbuk upravo kruži video te tematike koji je izazvao brojne reakcije i za nedelju dana skupio je oko deset miliona pregleda.

Glavna junakinja snimka neimenovana je devojka, koja je saznala groznu istinu o svom partneru da je izbacio na ulicu njihovog psa zato što nije bio “čistokrvan”, a devojku slagao da je ljubimac pobegao.

Tu tajnu odao joj je njegov najbolji prijatelj, mladić koji je spasao sirotog psa Nevija, a momku je priređena odgovarajuća kazna.

Devojka i njegov najbolji prijatelj odveli su ga na neko pusto mesto s povezom preko očiju, u ruke mu dali papire na kojima je bili ispisano priznanje šta je počinio, pa ga naterali da broji do petnaest.

I dok je on tako stajao očekujući iznenađenje sasvim drugačije prirode, devojka, njegov prijatelj i pas Nevi seli su u vozilo i ostavili ga usred te zabiti.

– Nevi je deo porodice, a to se ne čini nikome. Ti si jedna odvratna osoba, za ovo što si učinio ne postoji opravdanje. Sada ćeš proći tačno kroz ono kroz šta je prošao jadni Nevi – poručila mu je devojka i dodala da je može smatrati bivšom.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading