"Možda sam previše puta gledala Park Jure": Video s Floride jasno prikazuje "Bebu dinosaurusa" koji trči kroz njeno dvorište (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

 

Stanovnica Palm Kost-a na Floridi podelila je video za koji je uverena da prikazuje "bebu dinosaurusa" koji prelazi njeno dvorište u sitne jutarnje sate. Snimljeni kućnom sigurnostnom kamerom u aprilu ove godine, snimci su podstakli bujicu rasprava na društvenim mrežama o pravom identitetu ovog misterioznog noćnog uljeza.

„Možda sam previše puta gledala„ Park Jure “, ali vidim grabljivca ili drugog malog dinosaurusa!

Da bismo bili pošteni, razumno je pretpostaviti da bi bilo koji vaskrsli dinosaurusi u nekom trenutku verovatno pobegli iz svog zatvora i počeli da napadaju druga staništa, a svako ko je video najnovije scene čuvene filmske franšize shvatiće koliko je takav scenario verovatno dramatičan. Istovremeno, ima se puno toga reći za staru izreku da je najjednostavnije objašnjenje obično najbolje, zbog čega je vredno istražiti prozaičnija rešenja pre nego što skočite pravo na bebe dinosauruse.

Uprkos ovim sugestijama, Rian insistira na tome da „nikada nije bilo odgovora na ono što je bilo. Čak i uprkos tome što pita komšije. Svi smo još uvek uvereni da je to dinosaurus! "

Preciznije, ona kaže da se čini da je uljez iz dvorišta grabljivica, ali vredi imati na umu da ovi praistorijski grabežljivci najverovatnije nisu ličili na ljuskava čudovišta prikazana u Jurskom parku . Kao prvo,ne bi bili bi prekriveni perjem , a s obzirom na to da se floridsko stvorenje ne može pohvaliti velikim perjem, ne izgleda previše dobro za teoriju raptora. Takođe, dinosaurusi su mrtvi.

Ali opet najnovija teorija i saznanje o dinosaurusima kaže da upravo oni nisu bili onakvi kakve ih mi znamo, nego da su upravo bili prekriveni perjem.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading