Otmičar školskog autobusa predao se posle nekoliko kilometara: Frustrirala su ga dosadna pitanja dece (VIDEO)
Foto: Twitter/printscreen

Foto: Twitter/printscreen

 

Naoružani muškarac oteo je školski autobus sa 18 dece, tražeći od vozača da ga odveze u susedni grad. Međutim, otmičar se predomislio nakon nekoliko kilometara. Frustrirala su ga dosadna pitanja dece.

Otmičar Jovan Kolazo bio je pripadnik vojske na obuci koji je uspeo da pobegne iz pritvora. Tokom bekstva želeo je da koristi školski autobus, uzimajući kao taoce vozača i 18 dece. Ali to nije dugo potrajalo, a Kolazo se predomislio u vezi sa otmicom . Nije mogao da podnese beskrajna pitanja odojčadi i izašao je nakon nekoliko kilometara, piše portal Indi100 .

Otmičar to nije mogao podneti

Kenneth Korbin je vozač školskog autobusa u Severnoj Karolini. U emisiji Dobro jutro Amerika ispričao je priču o junaštvu dece u njegovom autobusu, koju je 23-godišnji otmičar. Uperivši automatsku pušku u Korbina, deca su mu neprestano postavljala razna pitanja, a otmičar na kraju nije izdržao.

Deca Kolaza su prvo pitala da li je on vojnik. "Zašto ovo radiš?" bilo je još jedno pitanje na koje otmičar nije odgovorio. Usledila su i druga pitanja, a jedan đak je pitao da li muškarac želi da naudi deci ili vozaču. Korbin se seća Kolazovog odgovora: „Ne, odvešću te iz autobusa“.

Vozač školskog autobusa Kenneth Korbin postao je heroj, ali prema rečima otmičara, izašao je zbog dosadnih pitanja dece.

Policija je sustigla počinioca i uhapsila ga. Policijski službenici su naknadno otkrili da je puška M4, koja je bila uperena u glavu vozača, bez municije. Kolazo se sada suočava sa skoro 12 optužbi, uključujući otmicu 19 ljudi, jednu optužnicu za oružanu pljačku smrtonosnim oružjem, kao i za držanje oružja na školskom terenu.

Kolazov advokat Fielding Pringle rekao je u odbranu svog klijenta: "Ova dela očigledno nije počinio čovek koji je razmišljao jasno ili racionalno sa namerom da pobegne". 

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading