NOVI JEDINSTVENI RIJALITI POČINJE: Njegov pobednik će dobiti nagradu kakvu još niko nikad nije imao - SVEMIR
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Međutim, ni Ilon Mask iz Spacelona ni Virgin Galaktik Ričarda Bransona nisu prve kompanije koje su izvele „običnog smrtnika“ u svemir. Može ih preteći Diskaveri Kanal.

Televizijska stanica, poznata uglavnom po dokumentarnim filmovima, planira da pokrene novi rijaliti program. U njemu planira da pronađe odgovarajućeg kandidata koji bi mogao da postane astronaut i odleti do Međunarodne svemirske stanice (ISS).

Emisija bi trebalo da se zove: "Ko želi da bude astronaut?". Prema portalu Unilad , u osam epizoda treba upoznati deset takmičara iz kojih će izaći pobednik i idealan kandidat koji će postati pravi astronaut.

„Želeli bismo da grupe različitih ljudi, svaka sa pričom, zašto želi da leti u svemir, zašto je taj kakav jeste“, rekao je Jai Peterson, predsednik kompanije Boat Roker Studios, predsedniku Njujork Tajmsa. 

Diskaveri Kanal je prošle godine preuzeo dizajn emisije sa svemirskom kompanijom Akiom Spejs. Cilj TV stanice je da stvori premium proizvod, nešto što bi se razlikovalo od tradicionalnih rijalitija na koje su gledaoci obično navikli.

 

Upravo je Akiom Spejs nedavno sa NASA-om zaključio ugovor o privatnim letovima do Međunarodne svemirske stanice. Iako ovo još uvek nije potvrđeno, pobednik rijalitija "Ko želi da bude astronaut?" Takođe treba da učestvuje u drugom privatnom letu.

„To je početak sna da će svi ući u svemir. Neverovatno je konačno otvoriti vrata običnim ljudima i omogućiti im da iskuse osećaj života i rada u svemiru “, rekla je Dana Veigel iz NASA-e. Zainteresovani za učešće u rijalitiju i dalje mogu da se prijave. Hoćete li i vi okušati sreću?

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading