Umrla kao beskućnik, nije ni znala da je dobila milionsko nasledstvo: "Ovo je jedinstven slučaj i iskreno saosećamo sa porodicom"
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Beskućnica Keti Bun iz Oregona umrla je u januaru 2020. godine u skloništu za beskućnike u Astoriji, u Oregonu ne znajući da je dobila nasledstvo od gotovo milion dolara, preciznije 884.447 dolara.

Keti je inače patila od problema sa mentalnim zdravljem i zloupotrebom droga. Kada joj je majka umrla 2016. godine, ostavila je Keti značajno nasledstvo odnosno oko milion doalra, ali niko nije uspeo da pronađe Keti

"To stvarno nije fer. Taj novac je jednostavno bio tamo, dok je njoj u najgorim mukama zaista bila potrebna pomoć", rekao je njen otac Džek Spitol.

Nakon što je njena porodica objavila oglas u štampi, i bezuspešno zatražila pomoć privatnog istražitelja, novac je na kraju prebačen na račun lokalnih vlasti, i nikada se nije javio neko ko polaže pravo na taj novac.

"S obzirom na godinu i po dana rada i napora ličnog predstavnika, kao i advokata na ovom određenom predmetu, država zaista nije mogla da učiniti nešto više", rekla je portparol Ministarstva spoljnih poslova Klodija Kjobanu.

Te dodala: "Ovo je jedinstven slučaj i iskreno saosećamo sa porodicom."

Nije poznato šta će se dogoditi sa novcem sada kada je Bun umrla, međutim, ona ima dvoje biološke dece koja mogu položiti pravo potraživanja tih finansijskih sredstava, prenosi KGV Njuz.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading