Radnik objavio fotografije nepoznate žene kad mu je stigla poruka: "TO SAM JA! Izgubila sam taj novčanik pre skoro 50 godina"
Foto: Alo.rs/V.Đ.

Sadržaj koji se nalazio u njemu opsao je kao "vremensku kapsulu", pa je odlučio da ga podeli na Fejsbuk stranici pozorišta, postavivši fotografije žene po imenu Kolin Disten, prenosi "Unilad".

Pronađeno "blago" uključuje stare fotografije, kartu za koncert iz 1973. i vozačku dozvolu koja je istekla davne 1976. godine. Stivens je uz fotografiju upitao i da li neko od korisnika poznaje Kolin, tražeći njenu adresu.

Ovaj post stigao je i do gospođe sa fotografije, koja je odmah odlučila da se obrati Tomu.

"To sam ja. Pokušala sam da zovem kasnije, sećam se da sam zvala pozorište sutradan kada sam videla da mi nema novčanika. Rekli su da ga niko nije pronašao. Bilo je i malo novca unutra, a tada mi je bio potreban. Nisam imala pojma koje fotografije sam imala u njemu, niti za koji koncert je bila karta, jer sam tada posetila mnogo njih", započela je Distin.

Priznala je da nije očekivala ovakav "udar" prošlosti, ali da ju je prijatno iznenadio.

"Malo radosti i puno smeha je sve što mi treba u ovim godinama. Hvala vam što ste podelili ovo. Zahvalna sam i doći ću za nekoliko dana po svoju "vremensku kapsulu". Ne mogu da zamislim gde je pronađena, ali to je već druga priča. Opet, hvala, ovo nikada neću zaboraviti. Želim da vidim fotografije i kartu iz novčanika, moram da priznam - bila su to sjajna vremena", napisala je Kolin.

Ona je po svoj novčanik otišla u petak i ispričala kako ga je izgubila davne 1975. godine u tadašnjem bioskopu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading