BORE SE ZA NJEN ŽIVOT Devojčica (13) se živa spalila zbog Tiktok videa, ostala je paralizovana i sa opekotinama po celom telu (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Opasni izazovi na TikToku šire se nekontrolisanom brzinom, a jedan od poslednjih gotovo košta živote 13-godišnje devojčice. Odlučila je da pokuša trik sa vatrom.

Samo trinaestogodišnji Destini zadobila je opekotine trećeg stepena, ne može da pokreće ruke i ima problema sa vratom, ramenima i prstima. Leži na bolničkom krevetu i podvrgnut je nizu zahtevnih operacija. Za sve je kriv TikTok i pokušaj imitacije videa koji je tamo videla.

Destini TikTok je volela i gledala gotovo sve video snimke koji su joj došli. Jednom je odlučila da isproba trik iz video snimka koji je podelio mladi influencer. Odnela je sveću, upaljač i alkohol u kupatilo. Na ogledalu je nacrtala alkoholni obrazac, a zatim ga zapalila , jer je obrazac na video snimku koji je videla stvorio sliku.

Međutim, situacija koju je doživela iskliznula joj je iz ruku i dogodila se eksplozija u slabo provetrenom delu kupatila . Destinina 13-godišnja majka Kimberli iznenada je čula kako vrišti za pomoć. Alkohol je eksplodirao u slabo provetrenom prostoru i izgoreo ogroman deo tela mlade devojke.

Incident se dogodio 13. maja, a Destini je odvedena iz kuće u Portlandu u državi Oregon u SAD u bolnicu. Od tada je na odeljenju intenzivne nege , na lečenju i raznim operacijama spašavanja života.

„Bila sam u dnevnoj sobi i razgovarala sa mamom kad sam čula kako Destini viče moje ime. Pratila sam glas, otvorila vrata kupatila i sve je bilo u plamenu. Stvari su gorele u kupatilu “, rekla je Kimberlina majka za ABC Njuz.

 

Skinula je majicu svoje ćerke, dok je komšija pozvao hitnu pomoć. Međutim, tinejdžerka je zadobila opekotine trećeg stepena, opekla je vrat i desnu ruku i već je pretrpela tri operacije transplantacije kože.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading