PENZIONER OSVOJIO INTERNET: Situiran, traži ženu za zajednički život, ceo oglas je kulturno okačio na beogradskoj banderi (FOTO)
Printscreen/Reddit

Printscreen/Reddit

 

Mlađi to uglavnom rade na društvenim mrežama ili aplikacijama za upoznavanje, dok ono stariji, koji se baš najbolje ne snalaze sa novim tehnologijama, i dalje imaju onaj "old skul" pristup, pa oglase daju u novinama, ili odu par koraka unazad, pa oglas zalepe na banderu.

Tako je na jednoj beogradskoj banderi osvanuo "oglas lične prirode" u kome jedan usamljeni, "solidno situirani penzioner" traži ženu između 30 i 50 godina za zajednički život.

Sve ovo pojavilo se na Reditu, pa je, naravno, usledila i salva komentara.

Bilo je onih koji su navijali da "deka" što pre pronađe ženu koju traži, pa je jedan od korisnika napisao "Matori, nek' ti je sa srećom". Ipak bilo je više skeptika u koji u ovome vide samo dekin vapaj za pomoć "Ovo je šifra za dočuvaj me i pokupi penziju, nego bilo sta drugo", dok su treći bili u lajfkouč fazonu "Nada umire poslednja".

Bilo kako bilo, na banderi se vidi oglas, ali se takođe vidi da su papirići sa brojem telefona ovog čoveka iscepkani, što nedvosmisleno govori da je ipak bilo zainteresovanih žena i da je ovaj beogradski penzioner možda na dobrom putu da pronađe to što traži.

Mi mu želimo mnogo sreće, a vas pitamo da li biste se ikada javili na ovakav oglas?

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading